Finnair styrker samarbejde med kinesiske Juneyao Air

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair og Shanghai-baserede Juneyao Air har indgået en aftale for at øge deres samarbejde mellem Kina og Europa.

Juneyao Air lancerede sin rute fra Shanghai til Helsinki i juli 2019. Siden da har både Finnair og Juneyao Air haft code sharing på hinandens ruter mellem de to byer og på udvalgte ruter fra Helsinki til Europa og fra Shanghai til andre destinationer i Kina. En gensidig aftale for Finnair Plus og Juneyao Air Club-medlemmer blev også indgået i august 2019. Den giver kunderne mulighed for at tjene og indløse miles og point på flyvninger med begge selskaber.

Målet med den netop underskrevne Letter of Intent er at etablere et joint venture på ruten Helsinki – Shanghai. Den vil gøre det muligt for Finnair og Juneyao Air at tilbyde deres kunder en smidig rejseoplevelse gennem et bredere valg af destinationer, tidsplan og billetpriser via deres respektive hovedknudepunkter Helsinki Airport (HEL) ) og Pudong International Airport (PVG).

På trods af disse enormt udfordrende tider for vores branche er vi i Finnair fortsat standhaftige i vores tro og engagement i Kina som et nøglemarked og overfor Juneyao Air som en nøglepartner. I løbet af det sidste år har vi opbygget et tæt og gensidigt fordelagtigt partnerskab med Juneyao Air. At tage dette vigtige skridt for at udvikle dette til et dybere samarbejde med fokus på vores Shanghai- og Helsinki-knudepunkter vil give os mulighed for ikke kun at betjene vores nuværende kunder endnu bedre. Det kan også opbygge en platform for yderligere vækst i fremtiden, når luftfartsmarkedet begynder at normalisere

Ole Orver, Chief Commercial Officer hos Finnair.

Billede: Finnair

Juneyao Air

Juneyao er en af de førende privatejede luftfartsselskaber på det kinesiske fastland med baser i Shanghai og Nanjing. Selskabet blev grundlagt i september 2006 og har 74 fly af Airbus A320-serien og Boeing 787 Dreamliners. Juneyao Air flyver til destinationer i hele Asien og til Europa. I 2019 transporterede Juneyao Air over 20 millioner passagerer og blev tildelt Skytrax Skytrax Best Regional Airlines i Asien og Stillehavsområdet.

Når først joint venture-samarbejdet er gennemført, vil det gøre en betydelig yderligere udvidelse af codesharing muligt på tværs af begge partnernes netværk, især til knudepunkterne Shanghai Pudong og Helsinki, samt introduktion af forbedrede fordele for frequent travellers.

Luftfartsindustrien er blevet ramt af en svær situation. Ikke desto mindre har vi konsekvent og optimistisk tillid til vores vigtige Kina-Europa marked og partnerskab med Finnair. Vi har et omfattende samarbejde med Finnair og har opnået et gensidigt troværdigt og gavnligt partnerskab med fælles visioner og værdier. Udvidelse af partnerskabet giver os mulighed for at fremskynde den videre udvikling og betjene passagerer bedre med forskellige valg og udvidet netværksdækning.

Mr Yu Chengji, Executive Vice President for Juneyao Air.

Forsidebillede: FinnairHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *