Etihad Airways udnytter den nuværende krise til at udføre omfattende vedligehold på flåden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som tilfældet er med stort set alle andre flyselskaber i verden, så står størstedelen af Etihad Airways flåde på jorden. Der er dog stor forskel på hvordan flyselskaberne udnytter, at deres fly står parkeret på ubestemt tid.

Etihad Airways har for øjeblikket en flåde på 102 fly, inklusiv seks fragtfly, og langrute flåden består af Airbus 380 samt Boeing 787 og 777 fly. Langt de fleste af disse fly står på jorden i Abu Dhabi som er selskabets base.

Flåden friskes op

Når nu alligevel næsten hele flåden står parkeret i Etihads hjemme-base, så har selskabet besluttet at udføre en lang række service eftersyn på fly flåden samt udføre vedligehold på kabinerne. Sidstnævnte betyder blandt andet, at samtlige sæder på Etihads fly inspiceres og man har indtil videre udskiftet over 10.000 sæde betræk, givet kabinerne en ekstra grundig rengøring og vasket alle tæpper ombord på flyene.

I følge Gary Byrne, Head of Technical Operations hos Etihad Airways:

…så vil passagerne få fornemmelsen af, at træde ombord i helt nye fly når de får lov at flyve igen.

Mange danske rejsende har stiftet bekendtskab med Qatar Airways og Emirates, og knap så mange har fløjet med Etihad Airways. Dette skyldes naturligvis primært, at de to førstnævnte selskaber har ruter ud af København. Etihad tilbyder nu et ganske glimrende produkt og relativt nye fly.
Traditionelt har der været fine forbindelser fra danske lufthavne via eksempelvis Manchester og Bruxelles til Abu Dhabi og videre ud i verden. Der bliver interessant at se hvilke muligheder vi får post-corona.

Kilde og video/fotokredit: Etihad Airways.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *