Finnair udpeger ny topchef

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair har udpeget Turkka Kuusisto (44, MSc. Tech) som ny administrerende direktør, og han vil påtage sig rollen senest den 11. juli 2024.

Kuusisto har været administrerende direktør i post- og logistikvirksomheden Posti Group Corporation siden 2020. Før han blev administrerende direktør i Posti Group Corporation, havde Kuusisto ledende stillinger i både Posti Group Corporation og Lindorff Group.

Turkka Kuusisto velkommen bliver ny administrerende direktør hos Finnair. Foto: Finnair / PR

Det glæder mig at byde Turkka Kuusisto velkommen som ny administrerende direktør hos Finnair, og jeg ser frem til hans ledelse igennem de kommende faser af Finnairs strategi. Efter den historiske dobbeltkrise har Finnair genoprettet sin rentabilitet og er nu godt positioneret til at fortsætte med at opbygge en bæredygtig fremtid. Via sit knudepunkt i Helsinki vil selskabet fortsat tilbyde fremragende forbindelser for både finner og kunder, der rejser mellem Europa, Asien, Mellemøsten og Amerika.

Sanna Suvanto-Harsaae, bestyrelsesformand for Finnair..

Finnairs nuværende CEO Topi Manner forlader selskabet den 15. januar 2024 for senere at overtage rollen som CEO i Elisa Corporation. Jaakko Schildt, Chief Operating Officer i Finnair, vil fungere som midlertidig CEO mellem den 15. januar og den nye CEO’s tiltrædelse.

Foto: Henrik OlsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *