SAS stopper nordisk rute fra København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS er som udgangspunkt i en ekspanderende tid, hvor der er fokus på at genåbne eller åbne nye ruter. Der er dog også ruter som nedlægges. SAS har meddelt at ruten mellem København og Haugesund ikke genåbner til sommerprogrammets start.

Når sommerprogrammet starter fra den 31. marts 2024, så genåbner ruten mellem København og Haugesund ikke. Det informerer SAS om i dag, onsdag den 11. januar 2024, i en meddelse til rejsebureauer og partnere.

SAS fortæller at det er som en del af generel justering af ruteprogrammet, men det er nok reelt fordi der er for få kunder på tuten, samt SAS tilbyder nemt alternativ via Oslo.

Hvis du har en booking allerede

Hvis du allerede har en booking til denne rute, så vil du automatik blive ombooket til at rejse med SAS via Oslo og så derfra til Haugesund.

Hvis du ikke ønsker dette, så skal du kontakte SAS eller det rejsebureau, hvor rejsen er købt. Så kan de hjælpe med andre ruter. SAS nævner selv følgende muligheder:

  • Ombooking til ruten fra København til Stavanger (som ligger godt 82 km syd for Haugesund) med SAS
  • Ombooking til rejse via Bergen med SAS (eller Widerøe mellem Bergen og Haugesund)

Du kan også bede om at få rejsen annulleret og få pengene retur til din konto.

Foto: Scandinavian Airlines A320-251N (EI-SIK) i Stavanger Sola Airport (SVG) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *