KLM lukker rute fra Norge men øger i 2 andre skandinaviske lufthavne.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På trods af at KLM øger sine aktiviteter i skandinavien, med flere frekvenser for tiden. Ja så ser vi også at en af KLMs skandinaviske ruter nu lukker ned. En rute der har været fløjet i efterhånden mange år.

Sandefjord Torp små 75km syd for Oslo, er en lufthavn som kun de færreste danskere flyver til og fra, når de flyver til og fra den norske hovedstadsregion.

På trods af at lufthavnen stortset domineres af lavprisselskaber som Ryanair, og Wizzair, så har lufthavnen i mange år også haft gavn af en rute til en af de større europæiske HUB lufthavne.

Siden 1999 har KLM trofast, kun afbrudt af Covid-19 pandemien, fløjet mellem Amsterdam og Sandefjord. Sandefjord er havneby beliggende små 75km, syd for Oslo, i den sydelige “Vestfold fylke” region.

Da ruten til Sandefjord havde flest frekvenser, blev den opereret med op til 3, daglige afgange. Ruten mellem Amsterdam og Sandefjord har sine sidste flyvninger den 27. marts 2024.

Rutelukningen skyldes strukturændring i KLM, hvor selskabet blandt andet grundet de kommende slotbegrænsninger i Amsterdam, er nødt til at prioritere de ruter med størst profit. Foruden ruten mellem Sandefjord og Amsterdam, så lukker KLM også ruterne fra Amsterdam og til Graz i østrig, og Dresden i Tyskland.

Øgede frekvenser til Billund og Stavanger

Det er ikke kun rutelukninger man for tiden ser hos KLM. Det hollandske selskab har annonceret at selskabet øger sin aktivitet i danske Billund. Selskabet øger med en ny eftermiddagsrotagtion til den vestdanske lufthavn.

KL1341 vil have afgang fra Amsterdam klokken 14.25, og lande i Billund klokken 15.30. Efter en turnaround på små 30 minutter vil flyet klokken 16.00 vende retur imod den hollandske hovedstad, hvor det vil ankomme klokken 17.10 som KL1342.

Også norske Stavanger får øget sin trafik fra 5 til 6 daglige afgange med KLM. De øgede frekvenser betyder at KLM det meste af dagen vil have afgang fra Amsterdam og til Billund og Stavanger, i gennemsnit hver 2 time det meste af dagen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *