I dag er Norwegian og Widerøe et samlet flyselskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag, den 12. januar 2024, er Norwegian køb af Widerøe en realitet. Dermed er der blevet skabt et stærkere norsk flyselskab.

Det som Norwegian i dag har lykkedes med er at fuldføre købet af Widerøe og Widerøe Ground Service til en pris af 1,1 milliard norske kroner.

Det er en historik dag og en klar milepæl for luftfartindustrien i Norge at det er lykkes at konsolidere de to flyselskaber. Det skaber en stærk konkurrent til blandt andet SAS, som altid har haft det norske marked som det indtjeningsstærke marked. Dette bliver i den grad udfordret nu med et samlet Norwegian og Widerøe.

Widerøe og Widerøe Ground Handling vil blive lagt ind under Norwegian som to seperate datterselskaber. Så de får lov til at fortsætte i samme navn.

Vi ser frem til at følge hvad dette betyder for det norske marked og for eventuelle ekspandering.

Vi ser bestemt Norwegian som en potential afløser for SAS i Star Alliance. Det er trods det faktum at Norwegian ikke er et traditionelt netværksselskab. Men Norwegian har en ganske god dækning i Norden og vil kunne give Star Alliance den dækning de lige om lidt mangler. Så derfor er Norwegian også en spændende opkøbskandidat for for eksempel Lufthansa gruppen.

Foto: Norwegian / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *