Flyr får sin første Boeing 737 til maj

Flyr Boeing 737-800

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det norske startup flyselskab Flyr får sin første Boeing 737-800 leveret i Oslo til maj. Flyet får registreringsnummeret LN-FGA.

Det andet fly skulle efter planen i juni måned. Det sker samtidig med at piloter og kabinepersonalet skal ansættes og trænes op. Lige nu har Flyr 45 ansatte og planen er at de skal have omkring 350 ansatte med udgangen af året. På sigt er det planen at Flyr skal have 28-.30 fly i deres flyflåde.

For at sikre at kunderne ikke booker flybilletter forgæves, så afventer Flyr tiden og venter med at åbne op for billetsalget indtil der er klarhed over den norske genåbning. Dette sker derfor tidligst i perioden efter påske.

For ikke at komme i en situation, hvor vi skal lave betydelige ændringer i ruteprogrammet og efterfølgende ombookinger der påvirker kunder uheldigt, så vil vi tilpasse opstarten Regeringens plan for genåbningen af samfundet.

Tonje Wikstrøm, Chef for Flyr.

I første omgang, så vil Flyr betjene norske byer, sammen med en de mest populære rejsemål for norske rejsende. Dette er blandt andet Malaga, Alicante og Nice. Også København er på ruteprogrammet med en rute fra Oslo.

I første omgang vil Flyr betjene en rekke norske byer, samt et utvalg av kjente og kjære reisemål i Europa, blant annet Malaga, Alicante og Nice. Selskapet vil utvide antall fly og destinasjoner i takt med etterspørselen, og på sikt er planen en flåte med 28-30 fly.

Flyr vil starte salget av flybilletter minst 30 dager før første flygning.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *