Flyr i Billund – Fredagens New Kid on the Block

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Billund Lufthavn oplever igen stor vækst og nu melder også norske Flyr sig på banen.

Det går stærkt i Billund Lufthavn i disse dage. Ikke mindst Ryan Air udvider sit rutenet ex-Billund, men lufthavnen oplever også, at erhvervstrafikken vender tilbage med fine passagertal på ruterne til nogle af de store netværkslufthavne såsom Amsterdam, Frankfurt, Oslo og Paris.

Senest er British Airways kommet tilbage med en genåbning af ruten til Heathrow og om kort tid føjes Lufthansa-knudepunktet München til Billunds portefølje som en helt ny destination.

Standsmæssig modtagelse: Efter landingen fredag aften blev den første Flyr maskine, traditionen tro, modtaget i Billund Lufthavn med en vandkaskade (Foto: BongoPlanes)

Helt aktuelt er det dog norske Flyrs ankomst til Billund, der både markerer dagen i Billund og selskabets indtræden på Oslo-ruten i hård konkurrence med både Norwegian og SAS, der indtil nu har delt markedet.

Vi glæder os meget over at, det kun et år gamle flyselskab Flyr har set mulighederne for at bringe endnu flere norske turister til Jylland og Fyn. Vestdanske attraktioner, hoteller og  gågader vil helt sikkert få glæde af de flere nordmænd, der synes, det er dejligt at være i Danmark igen efter Coronaen. Selskabet er lige nu nok bedst kendt i det norske marked, men formentligt vil mange danskere også snart se mulighederne i de flere direkte fly til Oslo. Man har ligeledes mulighed for at flyve videre fra Oslo med Flyr til f.eks. Stavanger, Trondheim, Tromsø eller Bodø – det er nemlig også dejligt at være dansk i Norge.

Jesper Klausholm, Head of Airline Relations and Marketing, til InsideFlyer.

Flyr åbnede for første gang for sit billetsalg for nøjagtig et år siden, og har sidenhen ekspanderet stærkt med et rutenet på et halvt hundrede destinationer og otte fabriksnye Boeing 737-8 fly. I marts i år opnåede selskabet sit højeste salg siden starten og det må antages at vokse betydeligt i den kommende tid. Således har selskabet samme dag og parallelt med Billund-ruten tilføjet en rute til Edinburgh, mens Pisa står på programmet allerede i næste måned. I Billund starter man indledningsvist forsigtigt op med skiftevis 3 og 2 ugentlige afgange, men forventningen er en øget frekvens henover sommeren.

Forsidefoto: Første Flyr maskine landede i Billund fredag aften (Foto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *