flyr lancerer bonusprogram

Flyr Boeing 737-800

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det norske flyselskab Flyr går nu i skarp kontrast til SAS, selskabet lancerer nu fordelsprogrammet flyr+

Nu ser vi atter aktivitet fra det norske flyselskab Flyr. Selskabet har ekspanderet meget i den senere tid, men nu ser vi en helt ny side af det norske selskab.

Flyr har som noget nyt valgt at lancere et fordelsprogram som henvender sig til de af selskabet kunder som rejser ofte.

Fordelsprogrammet giver blandt andet mulighed for at man altid får 10% i rabat på Flyr flyvninger, i forhold til standardprisen, derudover får man et automatisk stempelkort. Der er indtil videre 2 måder som man kan få stempler på som udløser et voucher på 500NOK som er gyldig i et år fra udstedelsesdatoen.

Den ene måde er at man rejser op til 10 flyvninger, den anden måde er at man invitere folk til at blive medlem af Flyr+.

Kan man ikke få nok af at få vouchers igennem rejser eller invitationer, ja så er der også en anden måde at få vouchers på. Flyr holder en gang om månedens et medlemslotteri hvor alle medlemmer automatisk er med i tombolaen om at vinde vouchers til selskabets flyvninger.

Bonusprogrammet ved Flyr trådte i kraft fra den 30 Marts 2022, og man kan læse mere om programmet på dette link hvis man har interesse: Klik herHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *