Flyr skærper konkurrencen til Norge

Flyr Boeing 737-800

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den skandinaviske luftfartskrig er fortsat i fuld gang og Flyr skærper atter konkurrencen med flere afgange til København.

Det er ikke første gang vi skriver om det norske Flyr, og deres ihærdige indsats for at skabe konkurrence i Skandinavien.

Flyr er godt i gang med planlægningen af årets sommerprogram som har kastet en masse ruter af sig ikke mindst til Oslo hvor selskabet har deres primære base, men nu ser vi også at selskabet vil længere ind på det intra-skandinaviske marked og dette kan i det lange løb blive en svær udfordre for ikke mindst Norwegian og SAS.

Flyr har under planlægningen af deres sommerprogram nemlig valgt at øge frekvensen på deres rute til København så ruten får en øgning i frekvensen til 12 ugentlige afgange i forhold til de nuværende 5 afgange som ruten er blevet fløjet med den senere tid.

Flyrs indtil videre planlagte trafikprogram ud af Oslo. Kilde: Flyprat.no

På det netop offentliggjorte trafikprogram ser man at København går fra 5 afgange i ugen til nu at have 2 afgange om dagen på mandage, tirsdage, (fredag) og søndage. Fredag vil der fra August være hele 3 daglige afgange. Onsdag, Torsdag og Lørdag er fortsat kun 1 daglig afgang indtil videre.

Foruden København sker også en øgning af ruten til Stockholm som kommer op på 9 ugentlige afgange.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *