KLM atter på 4 daglige afgange på hverdage fra Aalborg

Aalborg Lufthavn og KLM

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er det gangske vidst at mørket fra Corona snart er fortid, Aalborg har fået den 4 daglige KLM forbindelse til Amsterdam tilbage.

Meget er sket på ruten mellem Aalborg og Amsterdam under Coronapandemien, ruten har været reduceret til at være helt nede på 2 flyvninger om ugen da pandemien stod på sit værste.

Bortset fra en mindre periode i April og Maj 2020 hvor ruten kortvarigt var lukket ned, så har ruten fløjet stort set hele pandemien nonstop, og på et tidspunkt under pandemien var KLMs rute til Amsterdam endda den eneste rute sammen med indenrigsruten til København de eneste ruter der figurerede ud af Aalborg Lufthavn.

Er vendt stærkt tilbage

Hvis man kigger på Aalborg lufthavns egen afgangstavle, samt på KLMs hjemmeside ser man at ruten til Amsterdam nu for første gang siden pandemien brød ud, atter er tilbage på 4 daglige afgange.

Ruten starter ud med den 4 daglige afgang fra den 1 April og den vil blive fløjet klokken 10.20 fra Aalborg Lufthavn på rute KL1330 fra Mandag til Fredag.

KLMs bookingside og Aalborg Lufthavn viser at den 4 daglige afgang er kommet tilbage. Fotos: Screenshot, KLM Bookingside. Og Aalborg lufthavns afgangstavle på deres website.

En frekvens der har været savnet

KLM fløj før Coronapandemien ligeledes med op til 4 daglige frekvenser på ruten til Aalborg, pandemien gjorde dog at KLM lynlukkede nærmest hele sit netværk, inklusiv ruten til Aalborg.

På trods af at ruten lukkede som et slag fra den ene dag og til den anden, så var Aalborg også en af de destinationer der startede hurtigt op igen, da KLM begyndte at genåbne sit netværk.

Ruten blev før pandemien også fløjet med KLMs Boeing 737 maskiner på nogle af de passagertunge afgange, blandt andet morgenafgangen på KL1328 klokken 06.00 blev oftest betjent af en Boeing 737.

Efter genåbningen af ruten har KLM betjent ruten til Aalborg med Embraer 175, men denne type er sidenhen blevet øget til andre af KLMs fly i Embraer serien.

Afgangen klokken 10.20 vil i første omgang blive betjent af en Embraer 175.

Har fløjet ruten i 11år

Det er nu i dag 11år siden at ruten til Amsterdam åbnede fra Aalborg, og i disse 11år er der sket en markant fremgang på passagertallet og frekvenser og Anita Wagner Feddersen Sales Manager i KLM Air France Danmark fortalte følgende i en pressemeddelelse til Aalborg Lufthavn, da ruten i 2021 kunne fejre 10års jubilæum.

Vores samarbejde med Aalborg Lufthavn har båret frugt fra den første afgang tilbage i 2011, og i fællesskab har vi forbundet det nordjyske med resten af verden og formået at fremhæve Aalborg på verdenskortet.

Hun forsatte yderligere

Grundet Covid-19 har vi været nødsaget til at reducere antallet af flyvninger, men vi ser fremad og glæder os til at fortsætte vores tætte samarbejde på fuld styrke – med flere flyvninger i vente. Lige nu tilbyder vi fuld fleksibilitet på alle vores billetter med afrejse året ud, netop for at give vores fælles kunder ro i sindet til at planlægge fremadrettet.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *