Flyv med Emirates og spar penge på oplevelser i De Forenede Arabiske Emirater

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Få mest muligt ud af din ferie til Dubai og De Forenede Arabiske Emirater – for mellem d. 1. Januar og 31. Marts 2019 kan du få eksklusive tilbud på oplevelser og attraktioner.

 

Det eneste det kræver er, at du flyver med Emirates til Dubai eller UAE i perioden og at du gemmer dit boardingkort. Ved at fremvise dit boardingkort ved de forskellige attraktioner, kan du nyde eksklusive tilbud på over 500 steder.

Spis på nogle af de bedste restauranter, tag familien med i forlystelsesparker, slap af i et af de mange kurbad, spar penge på shopping, besøg de bedste kulturelle attraktioner og meget meget mere.

Spar penge

F.eks. kan du spare 20% på 1 dags billetter i Legoland Dubai samt Legoland Waterpark, spare 30% på helikopterture og besøge Atlantis hotellets vandland hvor du spare 20% på en standard indgangsbilletter. Så der er altså massere penge at spare på din ferie, ved blot at fremvise dit boardingkort.

Du kan se den fulde liste over hvilke steder der deltager i tilbuddet ved at klikke her.

Ønsker du at benytte dig af fordelene, kræver det blot af du har dit boardingkort elektronisk, udskrevet hjemmefra eller boardingkortet fra lufthavnen. Boardingkortet skal være i dit eget navn og skal være dateret mellem 1/1/19 og 31/03/19. Boardingkortet skal være udstedt af Emirates. Det anbefales derudover, at man medbringer ID til identifikation på de forskellige attraktioner, så man kan bevise, at billetten er ens egen.

 

Hvis du ønsker, at læse mere om steder der er værd at besøge i Dubai, kan du læse vores destinationsguide om Dubai her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *