Første åbning mellem Europa og Singapore på vej

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore har haft lukket deres grænser for det meste af verden siden corona-krisen startede. Nu ser det ud til at første åbning er på vej mellem Europa og Singapore.

Det er en mulig aftale mellem Tyskland og Singapore, som ifølge mediet The Strait Times, er på vej. Det er en såkaldt “Reciprocal Green Lane” som de to lande vil åbne op for og det tillader forretningsrejser og anden officielle rejser.

Desværre må privatrejser forsat vente på en åbning. Singapore er ellers en fremragende destination, som både byder på blandt andet storby, god mad, hoteller af høj standard/service og mulighed for badeferie inden for samme område.

Der er dog mange ting som skal falde på plads endnu, førend en reel åbning er en realitet. Derfor er datoen forsat ikke klar.

Da hverken Tyskland eller Singapore har en ligende eksisterende aftale, så skal der nu bruges tid på at få procedurerne på plads og sikre at COVID-19 pas, ansøgning af visa bliver muligt og meldt ud.

I forvejen har Singapore lige åbnet op for rejser mellem Singapore og Hong Kong, så det har erfaring med processen.

Vi har set ligende tiltag, hvor primært lokale “rejse bobler” åbner op. Et eksempel er mellem Australien og New Zealand.

Et andet sted vi forventer en åbning er mellem England og USA (eller dele af). Vi har hørt flere rygter om at flyrejser mellem for eksempel London og New York kan starte op – helt på samme måde som beskrevet mellem Tyskland og Singapore.

Det kan åbne op for rejse fra Norden til Singapore

Den kan bane vej for flere andre europæiske lande og dermed Danmark. Det vil hjælpe flyselskaberne, hoteller og mange virksomheder ved at kunne tillade adgangen til Singapore og USA.

Det er disse ting som kan medvirke til at virksomhederne igen begynder at sende folk ud. Dertil vil en ting som lyntest i begge ender være et helt centralt tiltag for at sikre at det er sikkert at rejse for passagerende, men i lige så høj grad at landene sikre sig at de ikke får smittede passagerer ind i landet.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *