Første airberlin fly strandet grundet manglende betaling af afgifter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et Airbus A320 fra airberlin er nu strandet i Island grundet det faktum at der ikke er blevet betalt de afgifter det koster at benytte lufthavnen.

Dette er nok den første af flere af sådanne situationer, som airberlin vil møde her i de sidste dage inden de lukker og slukker den 28. oktober. Så vi kan kun anbefale ikke at benytte airberlin her i de sidste 8 dages tid, da der helt sikkert vil komme flere af sådanne situationer.

Det vil nok også blive sådanne fra nu af at kaptajnen skal have kontanter med på nogle destinationer for at kunne for lov til at lette igen. Dette kunne også være gældende for rengøring, brændstof og catering.

I denne situation er det Isavia, som er en lufthavnsoperatør i Island, som skriver at:

Air Berlin filed a petition of the opening of insolvency proceedings in August and the unpaid airport charges incurred prior the insolvency period.

Isavia will have additional member of staff located at the airport to assist those who will be affected by this action if needed.

Det er hjemmesiden AirLive, som skriver dette i dag.

Så allerede op til airberlins betalingsstandsning var der problemer og disse bliver nok kun større i takt med at andre vil benytte lejligheden til at holde flyene tilbage indtil de får deres betaling.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *