Anmeldelse – Hotel Oaks Shores

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I forbindelse med en rejse til Queenstown, New Zealand havde jeg 4 overnatninger på Oaks Shores Hotels and Resort tæt på både byen og lufthavnen.

Hotel Oaks Shores er et 4-stjernet hotel der ligger blot 8 min kørsel fra lufthavnen i Queenstown (ZQN). Hotellet har 135 lejligheder fordelt på alt fra standartværelser til penthouselejligheder.
Allerede ved ankomst til hotellet, er man ikke i tvivl om, at beliggenheden er helt fantastisk.
Man bliver mødt med store vinduer fra gulv til loft med udsigt udover Lake Wakatipu

Reception
Restaurant/cafe område i receptionen

Hotellet og værelse: 

Vi havde hjemmefra booket et almindeligt standardværelse med udsigt til søen. Ved ankomst til hotellet blev vi mødt af en utrolig venlig receptionist, der efter kort tid havde fundet vores booking frem. Hun kiggede på min ven og jeg og fortalte, at vi havde fået et lidt bedre værelse end vi havde booket, men at hun var sikker på, at vi ville elske det alligevel. Og hun fik ret… Da vi kom ned på værelset og fik åbnet døren tabte vi begge kæberne. Vi kom ind i en kæmpe lejlighed med vinduer fra gulv til loft, stor terrasse, køkken, stue, to badeværelser og fire(!!!) soveværelser. Jeg har boet på mange hoteller, men udsigten på dette hotel slår simpelthen alt.

Stuen med dør ind til det ene soveværelse
Stue med udsigt mod Lake Wakatipu
Det ene badeværelse.

På badeværelset findes der gratis toiletartikler og der var gratis Wi-Fi på værelset/hele hotellet.

Beliggenhed: 

Hotellet ligger ca. 30 min gang fra byen eller ca. 10-15 min kørsel (afhængig af trafik). Dog tilbyder hotellet en bus-service der kører dig direkte ind til midten af centrum gratis. Bussen kører en gang i timen fra receptionen og man behøver ikke bestille billet. Derudover er der også mulighed for at blive samlet op i byen på et aftalt tidspunkt, hvilket gjorde det hele meget nemmere.

Queenstown byder på mange fantastiske oplevelser, så om man er til action, shopping eller vinsmagning så kan det hele klares. Hotellets personale er rigtig søde til at hjælpe med udflugter og booking af dette, og igennem hotellet fik vi booket en flyvetime hos LearnToFlyNZ.

Som nævnt tidligere, ligger hotellet direkte ned til Lake Wakatipu. Der er mulighed for at gå ned til søen direkte fra hotellet, og udsigten dernede bliver bestemt ikke værre.
Da lufthavnen ligger tæt på hotellet, kan man se alle flyene komme ind mod landingsbanen – og er man lidt af en flytosse ligesom jeg er, så kan man få taget nogen rigtig flotte billeder af flyene.

Air New Zealand A320 på vej mod landing i Queenstown

Pris: 

Vi betalte 3200 kr for 2 personer i et standardværelse hvilket jeg vil mene er en super fin pris. Både mht. beliggenheden og hotellet generelt. Da vi aldrig nåede at se standardværelset, ved jeg selvfølgelig ikke hvordan det helt præcist har været.
Prisen for 4 overnatninger i lejligheden som vi fik, ligger på ca. 10000, hvilket jeg vil mene ikke er særlig dyrt heller. Penthouse-lejligheden har plads til 7 personer fordelt på 120 kvm og der er udsigt udover søen.

Overblik

Pros

- Værelse
- Beliggenhed
- Busservice
- Service
- Udsigt

Cons

- Wifi forbindelsen faldt ofte af

Værelset

Beliggenhed

Faciliteter på værelset

Busservice

Service

Udsigt

Generel Vurdering

Konklusion

Leder man efter et hotel i Queenstown tæt på det meste er Oaks Shores et godt valg. Servicen på hotellet er fantastisk, værelserne er flotte og udsigten ligeså. Vi havde 4 helt fantastiske overnatninger her og vi ville ønske, at vi havde haft meget mere tid. Skal jeg til Queenstown igen, ville jeg helt sikkert vælge dette hotel igen.

4.6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *