Første billeder af den nye automatiske paskontrol i Københavns Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi kan her på InsideFlyer vise de første billeder af den nye automatiske paskontrol i Københavns Lufthavn, som er planlagt til at åbne den 1. april 2016.

Bag alt byggeriet ved den nuværende paskontrol venter der en klar positiv forbedring af hele paskontrollen i Københavns Lufthavn. Der er ved at blive op til flere såkaldte e-gates. Disse e-gates er planlagt til at åbne den 1. april. Ifølge politiet vil der allerede blive foretaget tests de sidste dage af marts måned.

Den automatiserede paskontrol kan anvendes af alle EU-borgere over 18 år.

InsideFlyer DK - Pas - Dansk
For at benytte de nye e-gates, så skal du have et biometrisk pas (eller også kaldet et e-pas).

Der vil forsat være adgang til manuelle pasbokse til rejsende fra ikke-EU lande eller passagerer, der endnu ikke har fået et biometrisk pas (e-pas).

For at komme igennem de kommende e-gates, så skal du gøre følgende:

  • Når du skanner sit pas i e-gaten, kontrolleres det automatisk i realtid i politiets databaser, og efterfølgende vil passageren gennemgå en automatisk ansigtsgenkendelse.
  • Efter godkendt paskontrol og ansigtsgenkendelse, kan du fortsætte rejsen.

Den automatiserede paskontrol bliver hele tiden overvåget af politiet, således at de kan hjælpe til i tilfælde at der opstår problemer.

This slideshow requires JavaScript.

Her på InsideFlyer ser vi frem til at de nye e-gates åbner, således at de lange køer til paskontrollen kan minimeres. Det er ikke en positiv oplevelse som rejsende at møde en lang kø til paskontrollen efter en lang flyvning fra foreksempel New York eller Dubai.

Dette billede ses desværre ofte i Københavns Lufthavn. De nye e-gates kan forhåbentlig medvirke til at dette ikke møder de rejsende i fremtiden.
Dette billede ses desværre ofte i Københavns Lufthavn. De nye e-gates kan forhåbentlig medvirke til at dette ikke møder de rejsende i fremtiden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Al siger

    De tage billeder af ansigtet, hvad bliver det næste blodprøver!! / øjne scanning !! Fingerscanning !! for at komme igennem ,registreres og gemmes i politiets databasse og vider sendes til europol og de amerikanske efterrettjenester . Som i filmen oblivion o.s.v Tom Cruise filmer….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *