Norwegian lancerer nye langdistance ruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian fortsætter med at udvide deres langdistance rutenet. De tilbyder allerede flere ruter til USA og lancerer nu en ny rute mellem Oslo og Las Vegas. Til maj vil selskabet også starte en direkte rute mellem København og Boston.

”Vi er glade for at kunne tilbyde de rejsende endnu en USA-rute, denne gang mellem Oslo og Las Vegas. Vi ser, at der er stor efterspørgsel efter Norwegians kvalitetsprodukt til lave priser mellem USA og Europa, og vi ser frem til at kunne byde de rejsende på denne helt nye rute velkommen om bord på vores nye Dreamlinere,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Norwegian har allerede direkte ruter fra København til New York, Puerto Rico, St. Croix, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando og Las Vegas. Derudover åbner selskabet endnu en ny rute til USA. Fra maj vil passagerer have muligheden for at flyve direkte til Boston. Det store rutenet i USA sammen med Norwegians enkeltbilletter giver god mulighed for rejsende der vil opleve USA.

Norwegian har i dag otte fly af typen Boeing 787-8 Dreamliner og et fly af typen 787-9 Dreamliner, som begge bliver brugt på langdistanceruterne. Norwegian har desuden afgivet 2 nye ordre på Dreamliner-typen, og vil i løbet af få år komme op på ialt 40 Dreamlinere, og dermed komme tæt på British Airways, der i dag er den største Dreamliner-operatør i Europa og vil have 42 fly.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *