Sidste nyt fra Bruxelles – Åbner måske tirsdag den 29. marts 2016 i begrænset omfang

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Bruxelles Lufthavn er kommet med sidste nyt omkring genåbningen af luftavnen efter eksplosionerne den 22. marts 2016. Lige nu forsøger de at gøre klar til en genåbning tirsdag den 29. marts 2016.

Politiet gav i går lufthavnens personale adgang til terminalerne igen. Sammen med et hold af eksperter kunne de for første gang tilse skadernes omfang.

De første vurderinger er positive, da eksplosionerne ikke ser ud til at have gjort skade på selve bygningerne. Derfor undersøges det nu, hvordan det er muligt at kunne åbne lufthavnen med en midlertidig løsning, der tilfredsstiller det forhøjet sikkerhedsniveau i Belgien.

InsideFlyer DK - Bruxelles Lufthavn holder lukket indtil tidligst tirsdag

Så positive udmeldinger omkring genåbningen af lufthavnen tirsdag den 29. marts 2016. Der er dog forsat en stor risiko for at genåbningen bliver skubbet til længere end på tirsdag.

Opstarten vil heller ikke være med fuldt og normalt program, som det også indikeres med ordene “partially resume passenger flights” i ovenstående tweet.

Så skal man til eller via Bruxelles anbefaler vi forsat at holde løbende kontakt med der hvor man har købt sin rejse, da udviklingen kan ændres fra dag til dag. Så ombookninger eller annulering af ens billet vil typisk ske på dagen eller tidligst dagen før.

Følg udviklingen på denne side eller på den specielt oprettet side til formålet. Det er også muligt at følge udviklingen på lufthavnens Twitter side her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *