Første billeder: Sådan ser SAS Airbus A321LR kabinen ud

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi er så heldige at vi er med på den første kommercielle flyvetur med en af de nye Airbus A321LR som SAS har købt i alt 3 af. Turen i dag går mellem København og Oslo. Vi har nu glæden af at kunne vise dig de første billeder af kabinen.

SAS har i løbet af det sidste års tid holdt kortene tæt på kroppen og ikke vist noget billede af hvordan den nye kabine ser ud. Derfor er vi her på InsideFlyer klar til at dele de første billeder med dig.

Vi fik booket vores billet torsdag aften i sidste uge, da vi fandt ud af at SAS overraskende nok havde valgt at bruge flyet på en enkelt tur til Washington osndag (hjem torsdag) og ovenikøbet også lave en enkelt rundtur mellem København og Oslo mandag morgen.

Læs mere: Sådan er sæderne fordelt på SAS Airbus A321LR

Stolen som bruges i Business Class kan vi nu bekræfte er detnVantage stol, som er lavet af Thompson.

Thompsom Vantage er hvad SAS har valgt at bruge til deres Business Class ombord på Airbus A321LR.

SAS bruger Thompsom Vantage XL på deres A330 og A350. Så SAS fortsætter med samme leverandør på deres Business Class. Dermed kan vi også bekræfte at SAS følger efter flere andre flyselskaber som har brugt samme stol på deres A321LR. Her er der tale om blandt andet:

  • Aer Lingus
  • TAP Air Portugal
  • JetBlue
  • Flydubai

Læs mere om stolen her.

SWISS har faktisk også brugt samme stol på deres langrutefly. Deraf kom øgenavnet af “Tronstolen”, som er de lige rækker i den nye Busiess Class, hvor man sidder 1 og 1. De ulige rækker sidder man 2 og 2. “Tronstolene” bliver helt sikkert meget eftertragtet of vi kunne sagtens forestille os at det ville koste et ekstra gebyr for at sikre sig disse pladser. Det kender vi allerede ved for eksempel netop SWISS.

Men nok om det – her er de første billeder (vi opdaterer artiklen løbende med nye billeder som vi får dem taget og uploaded – så kig forbi igen løbende).

Disse to første billeder er taget ved en tidligere lejlighed!Der er klar forskel i pladsen til fødderne. Der er tronsæderne ikke gode.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *