Kom med allerede første SAS A321LR afgang i morgen tidlig

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som vi kunne fortælle tidligere i dag, så tager SAS hul på deres første oversøiske flyvninger til USA med deres nye Airbus A321LR. Dog er allerførste flyvning med betalende passagerer i morgen tidlig.

Dette var tydeligt torsdag i bookingssystemerne, hvor vi netop bookede vores billet til turen efter vi havde talt med SAS om denne overraskende opstart. SAS fastholder at en officiel lancering af flyet vil ske i forbindelsen med sommerprogrammets start den 27. marts 2022. Men måske vi kommer til at se dette før efter næste uges flyvninger.

Sådan så kabinen ud torsdag:

Da vi så dette kabinelayout var vi ikke i tvivl om at det var den nye Airbus A321LR som der skulle bruges mandag morgen.

Første kommercielle flyvning sker tidlig mandag morgen, hvor SAS sender en af deres Airbus A321LR fra København og til Oslo og tilbage igen.

Det er to flyvninger med rutenummeret SK454 og SK455.

Afgangen sker med SK454 klokken 07:15 og her er InsideFlyer naturligvis med. Så for at se de første billeder af kabinen og hvordan flyet er indrettet, så er vi klar i morgen med dette. Så følg med hen over morgenkaffen og se hvad SAS tilbyder ombord på deres A321LR. En flytype SAS har købt ialt 3 af.

Returen med SK455 sker 09:15 fra Oslo.

SAS Airbus A321LR i Københavns Lufthavn – Foto: Henrik Olsen

Positiv overraskelse for de som har booket SAS Plus

Har du booket en billet i SAS Plus, så får du en positiv overraskelse. SAS sælger nemlig business kabinen som SAS Plus og dermed kan du i morgen på de to afgange oplevele en spritny business class kabine beregnet til langruterne på de to korte flyvninger med København og Oslo.

Læs mere: SAS Airbus A321LR flyver for første gang til Washington på onsdag

Denne flyvning i morgen er en forberedelse til flyvningen til Washington på onsdag. Denne flyvning kunne vi som første medie skrive om tidligere i dag og siden er andre medier fulgt med.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Jens siger

    Jamen dog. Det er jo den afgang jeg skal afsted på 🙂 Dog ik på Plus men spændende alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *