Første SWISS Airbus 340 med nyt kabine interiør tilbage i rutefart

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rygterne om Airbus A340´erens død er vildt overdrevet, hvis vi skal tro SWISS. Flyselskabet startede for noget tiden siden arbejdet med at give kabinen i sine fem A340-300 fly en total overhaling. I går var det første af de fem fly tilbage i luften med nyt interiør.

Det første SWISS Airbus A340-fly med helt ny kabine indretning i alle tre klasser lettede fra Zurich i går på sin første rute flyvning. Flyet med registreringsnummer HB-JMH fløj mod Tokyo kl. 13:26 som LX160.

This slideshow requires JavaScript.

Færdig før sommerferien

HB-JMH er den første af fem SWISS Airbus A340-fly som får en gennemgribende overhaling af kabinen fra næse til hale. De fem fly tages ud af trafik et ad gangen og i følge tidsplanen ser det ud til, at samtlige fly vil være opgraderet før sommerferien.

Opgraderingsprogrammet indebærer udvikling og installation af nye sæder på First, Business og Economy Class. Der installeres også et helt nyt underholdningssystem som også byder på WIFI. Der installeres også helt nye galleys, og hele interiøret får en omfattende modernisering, og ny og moderne belysning. Opgraderingen vil løfte komforten til samme niveau som den vi finder i selskabets Boeing 777-kabiner.

Foruden Tokyo, benytter SWISS sin Airbus A340-flåde på destinationer som Boston, Johannesburg, Shanghai og Tel Aviv. SWISS har fem Airbus A340 i flåden i dag, foruden 14 Airbus A330 og 10 Boeing 777-300ER. Flyselskabet beflyver i dag 24 destinationer på sit langdistiance netværk.

Fotokredit: SWISS.
Oprindeligt bragt på vores norske søster site af Martin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *