Fornyelse af American Airlines elite status mod betaling

American Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

American Airlines er ikke et program der er meget kendt herhjemme. Alligevel har det en smart mulighed. Du kan nemlig forlænge din elite status mod betaling, selv når du ikke har fløjet nok i år.

Hvis du flyver meget med Oneworld selskaber, er British Airways Executive Club det første program der kommer i tanken her i Nordeuropa. Hvis du ovenikøbet er meget på den anden side af Atlanten, er American Airlines også en mulighed. Hvis du allerede er medlem, er der grund til at kigge i indbakken en gang til.

Måske har du fløjet nok miles til at fornye din American Airlines elite status. Det er absolut ikke tilfældet for mig. De flyvninger jeg har foretaget med Oneworld selskaber, har jeg krediteret til British Airways i år.

Men nu modtog jeg en email med et tilbud om at forlænge min nuværende Platinum status mod betaling. Dermed behøver jeg ikke at flyve mere for at beholde min status hele 2018. Hvis du ikke har modtaget mailen, kan du selv checke om tilbudet også gælder for dig på denne side.

Tilbudet

Efter jeg loggede ind på American Airlines’ hjemmeside, fik jeg følgende tilbud at se. Til $699 kunne jeg få Gold status og for mere end det dobbelte ($1299) kunne jeg få endnu et år med Platinum status.

American Airlines

Jeg vil ikke gøre brug af tilbudet eftersom jeg sat øjnene på BA Gold til næste år. Men til dem der gerne vil nyde fordelene endnu et år, kan det være værd at overveje.

American AirlinesGold status svarer til Oneworld Ruby og Platinum er det samme som Oneworld Sapphire. Det sidste giver dig væsentlig flere fordele. Men er det så mange penge værd? Inden American Airlines gik over på et revenue based loyalitetsprogram var det “nemmere” at kvalificere sig for elite status.

Til omkring den samme pris som fornyelsen kostede, kunne du den gang bestille flybilletter der ville give nok award miles og tjene elite status den normale vej. Sådan er det ikke mere. Om elite fordelene er investeringen værd, afhænger helt og aldeles hvor meget du værdsætter dem. Prisen for fornyelsen tæller i øvrigt med som Elite Qualifying Dollars (EQD).

Har du allerede kvalificeret dig for 2018? Har du planer om at betale for fornyelsen? Vi vil gerne høre dine erfaringer. Del din mening i vores forum.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Lionell Jansen fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *