Carlson Rezidor Hotel Group med nyt hotel i Venedig

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Carlson Rezidor Hotel Group som blandt andet står bag brands som Radisson og Park Inn har annonceret, at Venedig nu føjes til den hurtigt voksende portefølje af kvalitets hoteller.

Fra slutningen af 2019 kan du derfor tjekke ind på et Radisson Blu hotel i den populære og kanalfyldte by i det nordøstlige Italien.

Carlson Rezidor Hotel Group er en af verdens største hoteloperatører og driver alene i Europa, Mellemøsten og Afrika allerede omkring 400 hoteller. Godt 100 nye projekter er i støbeskeen, og altså blandt dem et nyt Radisson Blu i Venedig.

Gruppens loyalitetsprogram, Club Carlson, dækker over i alt syv hotel brands. Gennem programmet er det ofte muligt via diverse kampagner, at booste din point indtjening.

Stemningsbilleder fra Venedig – billede lånt hos Carlson Rezidor

Perfekt beliggenhed

Når det nye Radisson Blu Venice San Marco står klar i 2019, er nogle af lokkemidlerne en beliggenhed lige ud til en kanal i San Marco-distriktet, hvilket er lig med kort gå-afstand til blandt andet Markuspladsen.

Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer hos Carlson Rezidor Hotel Group, udtaler:

Dette projekt markere vores entre på scenen i en af Europa´s mest berømte destinationer.
Et af vores mål er at styrke væksten i vores modne markeder, især i det vestlige Europa, og her er Venedig et perfekt sted at starte.

Hotellet får 50 værelser og suiter, mange med udsigt ud over en af de kanaler Venedig er så kendt for. Det er endvidere planen, at hotellet skal huse en restaurant der servere lette retter, en udendørs terrasse med kanal-udsigt, en lounge bar samt et fitnesscenter.

Åbningen af hotellet sker efter planen i 2019, samme år som Venedig er Europæisk Kulturby.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *