Anmeldelse: Air France lounge Charles de Gaulle 2G

Air France lounge CDG

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Under en segment run fra Amsterdam til Lyon, Paris og Marseille, besøgte jeg Air France loungen i terminal 2G på Charles de Gaulle lufthavnen.

Loungen er fornyeligt bygget om og byder på et rigtig godt udvalg af mad- og drikkevarer for flyvninger indenfor Schengen området. Selvom både min ankommende og næste flyvning var fra terminal 2F, kan man på cirka 10 minutter komme til terminal 2G med Orange shuttlebusser. Terminalen i sig selv er ikke noget specielt, og bliver primært brugt til HOP! flyvninger. Loungen befinder sig i enden af terminalen.

Da jeg kom ind i loungen omkring kl. 12:15 var den propfyldt. Omkring kl. 13 forlod næsten alle loungen. Den næste afgang var ved 16 tiden, så vi havde loungen for os selv. Hvis du har en lang transfer indenfor Schengen, kan en tur til terminal 2G klart anbefales. Du skal dog lægge tid ind for at komme frem og tilbage mellem terminaler, eftersom turen med schuttlebussen er temmelig omstændig og langt at gå.

This slideshow requires JavaScript.

Air France lounge faciliteter

Loungen består af ét stort rum, indrettet med forskellige siddeområder og stoletyper. Som man burde kunne forvente, var indretningen moderne og funktionel. Der er komfortable lænestole, men også nok steder man kan arbejde. Stort set alle steder er der stikkontakter og USB-stik, som er rigtig rart. Internetadgang i loungen var ret hurtig, men loginsiden var lettere besværlig. Derudover er der toiletter og brusebade i loungen.

This slideshow requires JavaScript.

This slideshow requires JavaScript.

I midten i loungen finder du baren. Der er et køleskab med sodavand og vand, kaffemaskiner, spiritus, vin og champagne. Udvalget var ikke særlig stor, men tilpas.

This slideshow requires JavaScript.

Bagerst i loungen finder du buffeten. Det er loungens store plus, i forhold til de andre Schengen lounger i 2F. Der er et lille udvalg kolde snacks og salater. Der er også et antal varme snacks fra bageriet, som quiche og croque monsieur. Især desserterne var rigtig gode. Kvaliteten af maden var god og alt så tiltalende ud. Det kan fint sættes sammen til en måltid.

This slideshow requires JavaScript.

Jeg lagde mærke til, at personalet arbejdede enormt hårdt til hurtigt at fylde alt op igen, holde loungen ren og rydde gamle tallerkner og bestik væk.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchman fra vores søsterside Insideflyer.nl

Overblik

Pros

- Roligt udenfor myldretid
- Snack af god kvalitet
- Masser af stikkontakter
- Arbejdspladser og forskellige siddeområder

Cons

- Ikke særlig stort udvalg af drikkevarer
- I myldretiden er det svært at finde et sted at sidde

Atmosfære

Service

Indretninge

Faciliteter

Mad- og drikkevarer

Generel Vurdering

Konklusion

En rigtig fin lounge for Schengen flyvninger. Der er ikke nogen specielle features og loungen er heller ikke ret stor, men hvis du er der udenfor myldretid er det den bedste mulighed indenfor Schengen. Udvalget af mad- og drikkevarer er ikke overvældende stort, men du kan fint spise frokost her. Loungen byder også på gode faciliteter til at lave noget arbejde, med masser af stikkontakter og arbejdsplaser.

3.3

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *