Air France genåbner fornyet business class lounge på Paris CDG

Air France Espace lounge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France har genåbnet et af deres business class lounger på Paris CDG lufthavnen efter en omfattende ombygning. Loungen er blevet større og er udstyret med et åbent køkken og et stort well-being område.

Efter Air France loungen i terminal 2G blev bygget om sidste år, er turen nu kommet til loungen i terminal 2E på Paris Charles-de-Gaulle lufthavnen, som bliver brugt til afgange udenfor Schengen-området. Mange langdistance flyvninger af Air France og Skyteam partnere tager afsted fra 2E. Business Class passagerer og Skyteam Elite Plus medlemmer kan nyde den nye lounge inden deres næste flyvning.

Air France Le Petit Salon

De første 2.180 kvadratmeter af den fornyede lounge blev åbnet i slutning af sidste måned. I juli vil de resterende områder af den 3.200 store lounge blive genåbnet. Selskabet beskriver det nye design, som en balance mellem elegance, komfort, og kreativitet. Valget af lyse farver til indretningen, repræsenterer den chikke franske stil.

Air France Table Gourmet et Show Kitchen

Fine dining

Der er også sket forbedringer af madoplevelsen. I “La Table Gourmet” området, som er designet med en typisk fransk brasserie i tanken, er der et åbent køkken, hvor kokken lægger den sidste hånd på retterne. Buffeten bliver forsynet med sæsonbestemte retter, som gryderetter, salater, og tærter. Vine og champagne, som serveres i loungen, er udvalgt af Paolo Basso, som blev kåret som verdens bedste sommelier i 2013.

Air France Instant relaxation

Well-being

Over 500 kvadratmeter af den nye Air France lounge bliver dedikeret til well-being. Her finder du et “Instant Relaxation” område, hvor du kan slappe af i liggestole eller mini-suiter. Der er også en detox bar med et udvalg af forskellige slags te. I to behandlingsrum, kan du få en ansigtsbehandling af Clarins. Udover store brusebade, er der også to saunaer, hvor du kan forfriske dig mellem to flyvninger.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *