God morgen fra little Italy i San Diego, rimelig trist udsigt, men til gengæld så er der masser af construction noise at nynne i takt med Så er vi ligesom i gang!
Der er vand i grillen og bruger i en længere periode vådt bagepapir til at komme omkring. Så der skulle være meget fugt i grillen i en lang periode. Kniv - har du ikke et link af den du har?
Det bliver en god fredag når fruen og jeg, når vores hotel i Stockolm. Ville udnytte at SAS har en sen og direkte fredagsflyver fra AAR. Kommer herud i fin tid, og da vi går gennem døren til lufthavnen, får jeg en SMS fra SAS, som bekræfter afg. kl. 17.35. Den sandhed holdt så de 15 sekunder det tog at nå skranken, hvor kvinden med et forsigtigt smil konstatere, at maskinen er en time forsinket.... Lige nu siger app 18.35 og skærm i AAR 18.45. Men vi hygger os med de 140 Aarhus Charter gæster, som om lidt letter med retning PMI ;-). God weekend.
God weekend fra MAN lufthavn. Fuldstændig vanvittig lang kø til Security - så takker SAS for at give os adgang til fast track. Nu i loungen med flot udsigt
Blev desværre lidt stresset af tiden til sidst, da det begyndte at regne og gæsterne var på plads at jeg slet ikke fik taget nogle billeder. Den blev ikke helt så god som forventet. Den var nok for lille og dermed blev for meget af det skorpen og for lidt kødet. Så det er bedst at kommer godt over de 2 kilo, hvis det skal på grillen. Har lavet det tidligere i en trykkoger og det virker godt, men mangler alt røgen fra grillen.
De er tricky at lave på grill. Min første var stor og blev ikke så god. Den fra forrige weekend var 2.8kg og den blev først færdig kl 22 så jeg skred til min backup madplan... Og den levede ikke op til Texas standarder, men hey øvelse gør vel mester
Havde 3kg brasiliansk ribeye i køleskabet jeg skar i bøffer og smed på grillen og så lidt fritter fra fryseren i ovnen. Gæsterne var fuldt tilfredse. Man skal ikke pille brisket af før den er helt helt færdig.
Ja - og vi kan godt lidt at øve Tror ikke lige Flyver-Grillen er så passende en lørdag aften - sker ikke så skide meget der - eller for den sags skyld - at den er åben Backup planer er meget godt at have når man eksperimentere. Derfor laver jeg heller ikke nyt kemi-trylleri til fx. Nytårs aften... Der er alt gennemprøvet inden
Sigh, mail er nede og så en fredag, hvor mandag er Eid, dvs. fridag mange steder i Verden... - nå, men igen kan man have sine korte bukser på arbejdet og t-shirt, super vejr!! Dagen bliver måske mere hektisk end planlagt med mail nede og folk der skal "fodres" mere end de plejer, når mandagen er væk! Men mon ikke der bliver tid til lidt rødvin og en god bøf efter arbejdet på altanen med udsigt til Christiansborgs tårne og den fine gård vi har? Nå ja, der lå denne flyer i Ingeniøren i dag.. - lyder for godt til, at være sandt..
Så er det fredag og tid til at dele Fredagsudsigten fra kontoret - hvor det nu er henne i verden Min er lidt "kedelig" da det er fra pladsen i Hovedkontoret Hvordan ser det ud hvor I andre er? Dagen byder på møder på stribe, men en tur ud at spise bliver det til i aften. Så det er en god afslutningpå fredagen og arbejdsugen.
Weekenden byder på stor havefest i morgen og heldigvis med godt vejr. Søndag med ondt i hovedet og oprydning fra festen. Fik at vide i morges at vi er medarrangører - rart at vide. Inden da må jeg desværre arbejde lidt i dag. På onsdag drager jeg en tur til Tokyo i 4 dage og derefter til Shanghai ligeledes i 4 dage. SAS, ANA (Dreamliner) og SAS. Min udsigt har ikke ændret sig siden mine sidste post's, det grimme distributionscenter er ikke blevet revet ned, men jeg ville ikke have noget imod denne - taget sidste vinter.
Ingen udsigt herfra der er værd at nævne. Der sker rigeligt på kontoret; som nogle måske ved gik vores 450mia kr opkøb igennem i onsdags og da jeg sidder i integration er der nok at se til. Efter arbejde skal jeg have fat i en brisket og så regner jeg med at smoke den natten over.