Fri rejse i Brasilien til småpenge

Fri rejse i Brasilien til småpenge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det brasilianske lavprisselskab Azul, er kommet med en billet der giver fri rejse i hele Brasilien i 10 eller 21 dage.

I samarbejde med United Airlines, har Azul airlines lavet en billet der giver fri rejse i Brasilien til småpenge.

Med mere end 100 forskellige destinationer rundt om i Brasilien, vil denne billet være en perfekt deal for dem der drømmer om en rundrejse i Brasilien, uanset om den skal være på blot 10 dage, eller om man tager sig god tid, og bliver i 21 dage.

Udforsk Azuls rutenetværk her!

Betingelserne for at købe en rundrejse billet i Brasilien, er at man bor i udlandet, og ankommer til Brasilien med enten United eller Azul (Hvilket vil kræve en mellemlanding i USA. Man tjener for øvrigt ingen bonuspoint på de ture man flyver i Brasilien.

Billetten koster blot 299$ for 10 dage, eller 399$ for 21 dage. Dette må siges at være et røverkøb, da jeg normalt betaler ca. 100$ per enkeltrejse i Brasilien, og man har dermed allerede sparet penge efter den 3./4. tur man flyver.

Vi anmeldte tidligere på ugen Azul, på en indenrigstur fra Sao Paulo til Teresina i det nordøstlige Brasilien. Læs mere om hvordan det er at flyve med Azul her!

Selskabet kan klart anbefales til en rundrejse i Brasilien, læs mere om tilbuddet, og book din rejse her!

Skærmbillede 2015-08-28 kl. 15.49.58Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *