Gå ombord på SAS med Google

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS kan som det første europæiske flyselskab, i samarbejde med Google streetview, byde velkommen til en virtuel tur i deres Airbus 330. Flyet er konfigureret med deres nye langdistance-kabine, som nu kan opleves online.

Lige nu, kan du igennem SAS´ egen hjemmeside, opleve den nye kabine, på en virtuel tur, igennem kabinen på en af de ny-konfigurerede A330´ere. Google har nemlig været ombord, med deres berømte “street-view” kameraer, som lader dig, bevæge dig frit, i flyet.

Google Map af den nye SAS kabine.
Google Map af den nye SAS kabine.

Du behøver dermed ikke have en billet, for at komme ombord, og opleve den nye indretning, alt det kræver, er et klik med en finger.

“Vores nye opgraderede langdistance-kabine har tiltrukket stor opmærksomhed for sit design og sin funktionalitet fra både kunder og medier. Vi arbejder hele tiden på at skabe nye og innovative digitale løsninger for vores kunder, så vi er meget stolte over, at SAS er det første flyselskab i Europa til at lade alle se, hvordan det er at rejse med SAS ved hjælp af Google Street View, “siger Stefan Hedelius, VP Brand & Marketing i SAS.

Du kan opleve den nye kabine her!

Det er positivt at udviklingen bærer i den retning, og at du kan få et godt indtryk af produktet du køber på forhånd. Australske Qantas har i længere tid haft en lignende løsning, på deres hjemmeside, for deres A380. Løsningen, som flere og flere selskaber indfører, gør at du ved, hvad du går ind til.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *