Vælg flymaden på forhånd hos British Airways

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways (BA) har nu en prøveperiode med forudbestilling af måltider for dem, der rejser på første, Business og Premium Economy. De begyndte med et par destinationer, og har udvidet dem gradvise og bør ved udgangen af ​​2015, omfatte alle lang-rute destinationer med afgang fra Heathrow og Gatwick.

Rejser man fra London Heathrow til Atlanta, Austin, Baltimore, Boston, Buenos Aires, Calgary, Chicago, Dallas, Denver, Houston, Las Vegas, Mexico City, Montreal, Philadelphia, Phoenix, Rio de Janeiro, San Diego, Sao Paulo, Seattle , Toronto eller Vancouver kan det nu lade sig gøre, at vælge måltider ombord, i forvejen via Administrer under reservationen på ba.com. Nye destinationer kommer løbende i 2015.

Valget kan laves i perioden 30 dage før, helt  indtil at 24 timer før afgang, og består i de samme valg, som ombord. Fordelen ved at vælge på forhånd er, at selskabet reserverer den ret til dig, som ellers kunne have været “udsolgt” i løbet af turen.

Læs mere om konceptet her!

Teksten er oprindeligt skrevet af AndersB fra Bonusfeber.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *