Genåbning af Hotel Mondial am Dom Cologne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotellet ligger midt i Köln og er blevet renoveret. Hotellets nye koncept har klare referencer til byens traditioner og historie.

Gæsterne på det genåbnede “Hotel Mondial am Dom Cologne – MGallery” kan helt klart føle byens puls. Efter en renovering bliver det kendte hotel ved Kölns domkirke atter centrum for byens gæstfrihed. Konceptet for hotellet indeholder både Kölns historier, traditioner, typiske egnsretter og naturligvis det traditionsrige karneval.

Hotel Mondial am Dom Cologne. Foto © Accor

MGallery Hotel Collection er en kæde i Accor gruppen. MGallery Hotel Collection består af mere end 100 boutiquehoteller fordelt over hele verden. Hvert af hotellerne har sit eget design, der afspejler det lokale miljø.

Hotellet kunne ikke have en bedre placering i Köln. Det ligger med udsigt til Kölns vartegn, den imponerende domkirke. Kun få minutters gang fra Rhinen og midt i byens centrum. Gæsterne bor midt i området, hvor alt sker – i en by, der aldrig falder til ro. Nattelivet, de mange barer, restauranter og begivenheder (specielt i forbindelse med karnevallet) ligger inden for gåafstand.

Hotel Mondial am Dom Cologne. Foto © Accor

Mad og drikke

På hele hotellet møder gæsterne detaljer fra Köln. De 203 værelser er blevet totalrenoveret og standardværelserne er udsmykket med foto fra byen. Lobby- og morgenmadsrestauranten “5th season” er blevet gennemgribende moderniseret. I Köln, kaldes karnevalsperioden også for den 5. årstid – og restauranten er derfor opkaldt efter denne tid på året. Restauranten servere en række egnsretter. Eksempelvis stegt blodpølse med kartoffelmos og æblekompot. Eller spareribs marineret i øl med pommes frites og salat

Kaffespecialiteter og snacks er tilgængelige i den nye cafe “LEGS11”. Cafeens navn henviser til de 11 talemåder, man tillægger byen. Talemåderne er naturligvis på byens charmerende dialekt og når de oversættes til dansk går man glip af sætningernes rytme og bogstavrim. Men man kunne nok forstille sig, at nogle at de ældre personer i Korsbæk i en samtale kunne bruge et par af de 11 talemåder: “Det har jo altid gået”, “Det kommer, som det kommer” eller “Hvad skal det nonsens gøre godt for?”.

Hotel Mondial am Dom Cologne. Foto © Accor

Hotel Mondial am Dom Cologne. Foto © Accor

I marts 2020, vil restauranten “Reissdorf im Mondial” være renoveret, og den genåbnes med det nye navn “Mondial 1516” Det er planen, at restauranten i fremtiden vil tilbyde en række retter lavet af regionale råvarer, men frem for alt vil den servere fremragende fadøl – naturligvis fra bryggerier i Köln. Tallet 1516 henviser til året, hvor man i Tyskland indførte loven, der forbyder en lang række tilsætningsstoffer i produktionen af øl.

Artiklen er oversat og bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen Hager og bragt på vores tyske søsterside

Fotos: © Accor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *