God mulighed: Rejs ud i verden via Singapore med Singapore Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Verden begynder stille og roligt at åbne op og i dag er der nyheder fra Singapore, hvor det nu er muligt som dansker via København at rejse i transit igennem Singapore og videre ud i verden.

For en uges tid siden startede Singapore Airlines op med at flyve med passagerer mellem København og Singapore igen. Dette var det første skridt mod at du nu kan rejse fra Danmark og ud til Asien og helt til Australien og New Zealand med Singapore Airlines.

Singapore Airlines – Besætningen klar med beskyttelsesudstyr fra Københavns Lufthavn. Foto: Henrik Olsen

Det hele kræver forsat at du kan komme ind i ankomstlandet og der vil der være nogle udfordringer forsat. Det samme gælder forsat for selve Singapore, men det forventes at der også åbnes op for dette inden så længe.

Singapore Airlines Crew with PPE in Business Class. Foto: Henrik Olsen

Singapore Changi lufthaven er klar til transitrejsende fra Danmark

Singapore og Changi lufthavnen har arbejdet hårdt for at blive klar til at tilbyde en sikker og godt transitoplevelse. Da landet ikke er åbnet op for indrejse for andre en statsborgere (og dem med særlige visa), så kommer du som transitrejsende igennem et særligt transitområde.

I dette transitområde vil du mødt af en lidt anden oplevelse end før Corona krisen. Der er ikke nogle butikker og restauranter åbne, men du kan via forskellige selvbetjeningsmaskiner og apps købe mad, drikke og foretage din shopping. Det vil så blive leveret til dig i transitområdet.

Lige nu er mulighederne for at rejse i transit gældende fra følgende landet i Europa:

  • Danmark (København)
  • Tyskland (Frankfurt)
  • Holland (Amsterdam)
  • Storbritannien (London Heathrow)

En række andre lande som for eksempel Australien, New Zealand, Japan, Kina og Hong Kong er også inkluderet i den opdaterede liste over lande, der kan rejse i transit via Singapore.

Se her en video af hvordan transit i Singapore foregår:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *