Google rangerer SAS mobilsider blandt de førende i norden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS er glade for at se flyselskabet værende blandt de førende flyselskaber i norden, i en nylig google undersøgelse, hvor de evaluerede brugbarheden og hastigheden på de mest besøgte mobilsider.

SAS fik 3. pladsen i kategorien “travel”, og fik også førstepladsen iblandt produktsider.

88 procent af alle svenskere bruger deres smartphone til internetadgang, og 77 procent bruger deres smartphone mere end deres computer til dette. Google undersøgelsen som inkluderer omkring 500 europæiske hjemmesider, rangerede top 10 hjemmesider indenfor rejse, handel og rejseindustri i den nordiske region.

Annelie Nässén, Global Marketing and Sales Director i SAS udtaler:

Vi ved at vores kunder forventer en hurtig og nem oplevelse med SAS, både igennem mobilsider, og igennem brug af SAS App. Vi er glade for resutaterne, men vil fortsætte med at forbedre på SAS hjemmesider på alle platforme.

SAS har udført store IT opgraderinger i de seneste år, og har nu en moderne platform, som vil åbne for flere digitale løsninger for rejsende i fremtiden.

SAS topper iblandt flyselskaber i norden. I kategorien tager Swebus førstepladsen, efterfulgt af Booking.com og SAS på trediepladsen (andre på listen inkluderer NSB, KLM, Wing, Super Saver Travel, Fly Ticket, Travel Ling og Easyjet)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *