Lufthansa tilbyder nu À la carte menu for rejsende på Economy og Premium Economy

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Maden er efterhånden for de fleste ikke en kulnarisk oplevelse, når du er ude at flyve. Kvaliteten og smagen kan i mange tilfælde godt være lidt tvivlsom, men Lufthansa vil gerne forbedre dette ved at tilbyde rejsende i Economy og Premium Economy med muligheden for at tilkøbe et bedre måltid fra en À la carte menu.

Det er på langruterne at Lufthansa her fra maj 2018 vil tilbyde rejsende på Economy og Premium Economy at vælge et bedre måltid fra en À la carte menu. Der vil være 7 forskellige menuer at vælge imellem. Dette skriver Lufthansa i en pressemeddelse.

At vælge at tilkøbe dette bedre måltid vil koste i mellem godt 140,- kroner og 245,- kroner alt efter menuen. Det vil give dig som rejsende mulighed for at få en bedre oplevelse af hovedmåltidet. Det er ting som en grillet bøf, Bento Box, Sushi, Thai Curry, Pasta og andre retter, som serveres på et nyt sæt porcelæn for den rejsende.

Dette er noget vi kender fra f. eks. British Airways, som har haft denne mulighed i længere tid. Her kan du prøve deres Gourmet Dining for en pris af 150,- kroner.

British Airways har tilbudt at tilkøbe bedre menuer i længere tid (foto: British Airways).

Hvordan foregår det så?

Du vil kunne vælge at tilkøbe et opgraderet måltid på de fleste rejser ud af Frankfurt og München.

For at tilkøbe det skal du via Lufthansa hjemmesiden tilkøbe det inden 24 timer før din planlagte afgangstids.

Der vil du få muligheden for at vælge hvilke menu du vil købe, samt hvad prisen er for menuen.

Denne nye mulighed for at vælge at tilkøbe en À la carte menu, vil ikke erstatte det nyværende setup og du vil forsat modtage andenserveringen og drikkevarer som hidtil tilbudt. Det betyder også at hvis du ikke ønsker at tilkøbe en À la carte menu, så vil du som hidtil blive tilbudt det hovedmåltid som serveres i Economy eller Premium Economy.

Der er selvfølgelig også mulighed for at vælge en sundere menu eller vegatar menu om dette har ens preæference (foto: Lufthansa).

Læs pressemeddelsen her.

Forsidebilledet er taget af Lufthansa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *