Gratis afbestilling af alle Flying Blue reward billetter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Alle Flying Blue Reward-billetter, også Promo Awards, med afgang til og med 31. marts 2021 kan nu gratis afbestilles. Det gælder også flyrejser, som ikke er annuleret af flyselskabet.

Det skriver Live and Let’s Fly. Flying Blue har bekræftet disse ændringer overfor InsideFlyer. Dermed følger Flying Blue på de væsentligste punkter Air France og KLM med den frie afbestillingspolitik for almindelige billetter. Tidligere kunne Reward-billetter kun annulleres i visse situationer uden ekstra omkostninger. Dermed sparer du nu de € 45 i afbestillingsomkostninger pr. billet.

Gratis afbestilling Flying Blue rewards

Du kan annullere en Reward-billet gennem servicecentret. De miles, som du har betalt, bliver straks refunderet til din konto. Skatter og afgifter refunderes senest 6 uger til dit kreditkort. Det er selvfølgelig også muligt at ombooke destinationen eller ændre datoen, så længe der er ledige pladser.

Refundering af afbestillingsgebyr

Har du for nylig betalt et afbestillingsgebyr for at annullere en Flying Blue Reward-billet? Så kan du også bede om at få det refunderet, ifølge Live and Let’s Fly. Du skal kontakte kundeservice for dette, fordi du ikke får det tilbage automatisk. InsideFlyer spurgte Flying Blue de kunne bekræfte den del af refusionspolitikken, men en talsmand besvarede ikke det specifikke spørgsmål.Har du for nylig betalt et afbestillingsgebyr for en Reward-billet? Så vil vi gerne høre om det i kommentarerne eller i vores forum, og om du har været i stand til at få disse omkostninger tilbage via kundeservice!

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af The Flying Dutchboy og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *