Gratis oplevelser i Dubai inkluderet i særpriser når du rejser til Dubai med Emirates

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates åbner nu for særpriser fra Københavns Lufthavn til Dubai. Hver billet inkluderer en gratis dagsbillet til Atlantis Aquaventure & The Lost Chambers Aquarium – en meget populær turistattraktion i ​​Dubai.

Dubai, der er en af de mest besøgte destinationer i verden, har noget for enhver smag. Der er shopping i verdensklasse, ikoniske bygninger, berømte strande, en mangfoldig og multikulturel spisestue, ørkeneventyr og verdens største indendørs skiløjpe.

Og så har Dubai et vandland og akvarie, der er ud over det sædvanlige. Med en gratis dagsbillet kan du blandt andet opleve enorme vandrutsjebaner og Dubais største akvarium, der er hjemsted for flere end 65.000 havdyr og en forrygende oplevelse for hele familien.

I en begrænset periode tilbyder Emirates særpriser på flyrejsen til Dubai, hvori en gratis dagsbillet til Atlantis Aquaventure og akvariet The Lost Chambers er inkluderet i flyprisen.

Tilbuddet kan bestilles på emirates.dk frem til d. 3. november 2019.

  • Særpris til Dubai på Economy Class fra 2.899 kr. retur
  • Særpris til Dubai på Business Class fra 14.999 kr. retur

Er rejsen booket inden for kampagneperioden, fremsenders inden for 4 dage en kode til en gratis dagsbillet fra Emirates, der giver adgang til Dubai Atlantis Aquaventure og The Lost Chambers en hel dag. Koden fremsendes automatisk til din email.

Tilbuddet til Dubai kan bookes nu og frem til d. 3. november 2019, og er gældende for afrejse mellem d. 3. november 2019 og d. 29. februar 2020.

Book på emirates.dk eller hos en Emirates rejseagent.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *