Gratis roaming i Thailand med teleselskabet 3

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Teleselskabet 3 gør det nu muligt for sine kunder at ringe og surfe på nettet i Thailand til samme pris som i Danmark. Samtidig kan 3-kunder pulje deres data og dele den imellem sig og familiens forskellige enheder på ferien, så alle får mest mulig glæde af fri roaming.

Feriebilleder fra en bounty-strand med en paraplydrink i hånden, badeture ved vandfald eller svajende palmer så langt øjet rækker. Det er den slags misundelsesværdige oplevelser, der fremover bliver sjovere og endnu lettere at dele med venner og familien fra ferien i Thailand.

Teleselskabet 3, der i forvejen tilbyder fri telefoni og data i over 50 lande, lancerer nu 3LikeHome i Thailand. Det betyder, at selskabets kunder uden ekstra beregning kan ringe, sende sms’er og mms’er til danske og lokale numre, modtage opkald samt forbruge af den data, der er inkluderet i deres 3LikeHomeabonnement. Den nye ordning trådte i kraft den 25. september.

Med tilføjelsen af Thailand går teleselskabet igen enegang med at udbrede fri tale og data uden for EU’s grænser. 3 forudser, at kunderne vil tage godt imod den udvidede dækning.

David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 siger:

I dag er brugen af smartphones en så integreret del af vores rejsevaner, at mange af vores kunder fortæller, at muligheden for fri data er en væsentlig faktor i deres valg af feriedestination. Thailand er et af danskernes foretrukne rejsemål uden for Europa, og hver vinter rejser tusindvis fra kulden og mørket for at komme ned til sol og varme. Derfor har vi fået rigtig mange henvendelser fra kunder, som har spurgt, hvornår vi mon kunne tilføje Thailand til listen. Det er vi glade for nu at kunne offentliggøre

Del data – også på ferien

Fornøjelsen ved at surfe på nettet på rejsen uden de tårnhøje roaming-priser er ikke kun forbeholdt den person i en husstand, som har det abonnement, hvor der er mest data inkluderet. Med 3Deling kan 3’s kunder samle deres abonnementer i én fælles pulje, som dækker data til alle abonnementer i familien til tablets, computere og smartphones med et max på 10 GB per person. På den måde kan forældrene tjekke nyheder og Facebook på ferien, mens børnene kan streame en film på tablet’en under parasollen, som kræver mere data.

David Elsass forsætter:

Mens ungerne er underholdt med spil, eller teenageren sender snaps, kan man selv tjekke tripadvisor, rutevejledninger eller facetime med venner og familie hjemme i Danmark uden at skulle jagte wi-fi på nærmeste restaurant eller hotel. Vi synes, at det er en god service til vores kunder, at de kan bruge telefonen på samme måde, som hvis de var hjemme, da det kan gøre ferien lidt nemmere og mere bekvem.

Fakta om 3LikeHome

3 droppede som de første roamingafgifterne i starten af 2014, hvor teleselskabet lancerede 3LikeHome i seks lande.

  • 3LikeHome dækker nu 53 lande bl.a. Australien, Canada, Hongkong, New Zealand, Kina, Puerto Rico, Singapore, USA og hele EU
  • 3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer for privatkunder samt en række erhvervsabonnementer hos 3

3LikeHome dækker

  • Trafik på alle netværk i de pågældende lande, ikke kun 3’s netværk
  • Modtagelse af kald og opkald til danske og lokale numre
  • SMS/MMS til danske numre og til lokale numre
  • Op til 10 GB data i op til 30 dage af gangen. Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abonnement
  • Opkald til udenlandske numre uden for det land, man befinder sig i, koster almindelig udlandstakst

Læs mere om 3LikeHome her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *