Guide til opgradering på Singapore Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines (SQ) har et godt omdømme, uanset hvilken klasse du flyver på. Hvis du fortsætter med at læse denne artikel, har du gode muligheder for at opleve det bedste, som SQ tilbyder. Selvom du har en billet til en plads bagved skillevæggen, har du stadig en mulighed for at rykke op foran. Så her er guiden til at hjælpe dig med at få de bedste chancer for en opgradering hos Singapore Airlines.

For et par dage siden præsenterede vi den nye kabine i Singapore Airlines A380. Hvis du vil gense billederne, så tag igen et kik på artiklen: Luksus i luften: Se alt om den nye Singapore Airlines First Class Suite og Business Class Men SQ har også gode kabinerne i de eksisterende fly. Se eksempelvis her.

Det er naturligvis sjovere at prøve produktet i virkeligheden end blot at læse om det. Og helst på en måde, der er til at betale sig fra. Derfor får du denne guide i, hvordan du kan opgradere din billet hos SQ.

De 3 regler

Hvis du vil opgraderes, så skal disse 3 regler overholdes:

 • Du skal flyve på et SQ flynummer og med et SQ fly. Det er således ikke muligt at opgradere på billetter, der har et SQ nummer, men flyves af andre selskaber (de såkaldte codeshare).
 • Det er kun muligt at blive opgraderet med en klasse.
  • Hvis du vil prøve de ikoniske SQ Suites, så skal du have en billet på Business Class.
  • Du skal også tjekke, hvilket flytype, der betjener ruten, da nogle fly har en Premium Economy klasse (det er A380, A350 eller A 777-300ER). Hvis du har en økonomiklasse billet til en tur med et af disse flytyper, kan du kun opgradere din billet på økonomiklasse til premium economy. På alle andre flytyper kan du opgradere direkte fra økonomi til business.
 • Kun de mest flexible økonomiklasse billetter kan blive opgraderet. Disse har koden Y, B eller E.
Vil du vælge mellem  Krug eller Dom Perignon, på rejsen? Så skal du købe en billet på business class og få en opgradering til første klasse.

Du kan opgradere på 2 forskellige måder:

 1. Bruge dine KrisFlyer miles. SQ’s Krisflyer loyalitets program kalder deres point for KrisFlyer Miles
 2. Byde med kolde kontanter.

Opgradering på Singapore Airlines med KrisFlyer Miles

Lige så snart, du har købt din billet, kan du gå til siden “My Bookings” for at bestille din opgradering. Denne kan bekræftes, hvis det er muligt at opgradere. Klik på din reservation og du vil se muligheden for at opgradere med KrisFlyer Miles, hvis det er muligt.

Gå til “Manage Bookings”. Hvis det er muligt at opgradere, vil “Redeem an upgrade” være gul.

Opgradering kan kun foretages, hvis der er pladser til rådighed. Ligesom ved bestilling af bonus billetter, kan du vælge mellem at købe opgraderingen til “Saver” eller “Standard” priser. “Saver” koster mindre, men der er også færre billetter end på “Standard”. Det er derfor sværere at få en opgradering, når du går efter en “Saver”. Hvis det ikke er muligt at få en opgradering på Saver, kan du søge om at komme på venteliste. Du kan kun komme på ventelisten, hvis du har point nok til at betale for opgraderingen.

En sidste mulighed er at bestille opgraderingen til “Full price”. Jeg vil ikke anbefale dette, for du skal næsten betale fire gange så mange point sammenlignet med “Saver” – så Full price er virkelig kun for dem, der har rigtig mange miles på kontoen!
Opgradering til “premium economy” kan kun bestilles som “Saver”, så muligheden for opgradering er endnu mindre.

Opgraderingen fra Business til First class kan foretages både som “Saver” og “Standard”. Med mindre din konto bugner med KrisFlyer Miles. vil jeg anbefale, at du er sparsommelig og kun forsøger med “Saver” billetter.

En opgradering fra Europa til Singapore (one way) til koste

 • 32.500 miles fra økonomi til premium economy.
 • 45.000 miles (saver) eller 65.000 miles (standard) fra premium economy til business (Saver)
 • 65.000 miles (Saver) eller 90.000 miles (standard) fra økonomi til Business
 • 67.500 miles (Saver) eller 130.000 miles (standard) fra Business til First Class

Hvis du vælger at flyve fra Europa til Houston, kan du få opgraderingen væsentligt billigere. Du finder oversigten med samtlige kombinationer her

Mit forslag er, at du søger efter bonus billetter på den samme afgang, som du vil reservere en billet til. Hvis der er en “Saver” bonus billet på den afgang, du gerne vil med, så skulle det også være muligt at opgradere. Og du får bekræftelsen på opgraderingen umiddelbart efter du har købt billetten og anmodet om opgraderingen.

Du skal naturligvis også betale for de ekstra skatter og afgifter, der lægges på opgraderingen til en højere klasse.

Your upgrade could get you into Singapore’s superb business class seat.

Opgradering på Singapore Airlines ved kontant betaling

Den anden mulighed for opgradering på Singapore Airlines kaldes mySQupgrade. Dette er kun muligt fra economy til premium economy.

Hvis din billet kan opgraderes, kan du ca 7 dage før din rejse, få en e-mail, hvor du bliver inviteret til at byde på en opgradering. SQ er har lagt slør ud over, hvilke billetter, der kan opgraderes. De siger, at der er visse kriterier og en kombination of forskellige faktorer, som kan variere. Jeg antager, at have købt en billet i booking klasse Y, B eller E er et af kriterierne.

E-mailen, som inviteret til at byde på en opgradering til Premium economy

Du kan byde i et interval, hvor mindste og højeste mulige bud fremgår. Du kan ændre værdien lige så mange gange du vil. Indtil 50 timer før afgang. For at sikre dit bud, skal du indtaste detaljerne på dit kreditkort. Hvis buddet antages, vil du modtage en e-mail før 40 timer forud for afgangen. Og naturligvis er det kun accepterede bud, som blive  opkrævet på kreditkortet.
Med mySQupgrade kan du kun byde med penge, ikke med KrisFlyer miles.

mySQupgrade er kun for premium economy

Husk

Hvis du bliver opgraderet, vil du stadig kun blive godskrevet KrisFlyer miles og Elite Miles for den oprindelig billet. Du kan heller ikke opgradere bonus billetter.

 

Opsummering: Opgradering på Singapore Airlines

SQ tilbyder nogle spændende produkter på de forskellige fly i deres flåde, så det er værd at vide, hvordan du bedst kan få adgang til disse. Dine muligheder er begrænsede, men de eksisterer. Så jeg foreslår, at du undersøger de forskellige muligheder, før du køber din billet. Det er ikke billigt at opgradere på Singapore Airlines, så vær helt sikker på, at du synes, at det er umagen og pengene værd, før du begynder at søge om opgraderingen.

 

Er du blevet opgraderet på en tur med Singapore Airlines? Hvis ja, så fortæl om det i kommentarfeltet nedenunder!

 

Artiklen er oprindelig skrevet af Dr Redeye og bragt på vores engelske søsterside. Oversættelsen er lettere redigeret.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *