HAECO lancerer koncept til at surre fragt i passager kabiner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

HAECO, der er producent af interiør til fly, lancerer nu en produktserie til luftfragt.

Luftfragt er lige nu, en stor del af den efterspørgsel der er på flytrafik. Derfor tænker mange i luftbranchen kreativt, og hos HAECO, der blandt andet er kendt for produktion af flysæder, er der ingen undtagelse.

Derfor lancerer firmaet nu et koncept, til at fragte luftfragt i passagerkabinen, for at udnytte kapaciteten bedre. Konceptet kan både bruges når der er passagerer ombord, ligesom når flyet udelukkende bruges til fragt.

Systemet er designet til at blive monteret og afmonteret let, som man kan gøre det med economy-sæder. Det hele fastgøres i de skinner der er i flyets gulv.

Designet fås både i form af containere til at fastsætte på, og mellem almindelige sæder. Desforuden har de “fragtholdere” der kan monteres imellem sæderne. Til sidst, introducerer de også “paller” der kan fastgøres i skinnerne i gulvet.

Billede: HAECO

“These options give airlines specific load authorisations and the capability of carrying larger items in the cabin that otherwise would have been stored in the aircraft’s belly, except for hazardous materials. It also allows airlines to carry cargo and passengers at the same time, optimising passenger and cargo yield, using packages to distance passengers, and maintaining proper weight and balance requirements”

Pressemeddelelse fra HAECO

Producenten melder om, at flere flyselskaber har vist interesse, men der informeres ikke om hvilke. Designet forventes at gennemgå godkendelser af relevante myndigheder i denne måned, og kan leveres indenfor 4-6 uger.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *