Anmeldelse: Hampton Inn & Suites Charlottetown

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Prince Edward Island i det syd-østlige Canada er en populær destination. Der er ikke mangel på overnatningsmuligheder, men indtil denne sommer var Hilton ikke tilstede på øen. Cirka tre uger før mit ophold åbnede Hampton Inn & Suites Charlottetown sine døre. Jeg benyttede lejligheden til at besøge det helt nye hotel.

Hampton Inn & Suites ligger slet ikke centralt i Charlottetown. De fleste gæster, der besøger hotellet, kommer sandsynligvis i bil. For dem er placeringen ikke nødvendigvis en ulempe. Afstanden til centrum af Charlottetown er omkring fem kilometer.

Check in og førstehånds indtryk

Jeg ankom om eftermiddagen i bil. Der var masser af ledige båse på hotellets parkeringsplads, hvor det ikke koster noget at stille bilen. Hotellet er helt nyt, men arkitekturen er stadig den samme som alle andre hoteller af denne type, uanset byggeår.

Jeg måtte vente et par minutter i køen, før jeg kunne tjekke ind. Hampton Inn & Suites giver næsten ingen ekstra fordele til gæster med elitestatus hos Hilton Honors. Det var også tilfældet her. Jeg får det værelse, jeg har reservet, hverken mere eller mindre.

Værelset

Jeg har fået værelse på hotellets øverste etage med udsigt over det grønne område bag hotellet. Måske er dette opgraderingen? Udsigten her er i hvert fald bedre end synet af parkeringspladsen og tankstationen, som man har fra værelserne på den modsatte side af gangen.

Der er ikke noget at udsætte på værelset, der både dufter nyt og ser meget nyt ud. Den rummelige dobbeltseng er behagelig at sove i. Ellers er værelset enkelt møbleret, men har både et køleskab, en mikrobølgeovn og et stort tv. Værelset har en tilpas størrelse. Det er hverken for stort eller for lille. Der er ingen irriterende støj fra klimaanlægget, som ofte kan ødelægge min nattesøvn. WiFi-forbindelsen fungerer godt, uanset hvor jeg tester den.

Badeværelset er ret stort. Også her er alt nyt. Brusekabinen er rummelig, og produkterne fra Neutrogena er gode.

Morgenmad

Hos Hampton Inn & Suites er morgenmad altid inkluderet, hvilket får mig til at føle mig hjemme. Men morgenmaden er ret amerikansk og ikke helt som vi er vant til hjemmefra. Her serveres forskellige varianter af æg, hvide bønner i tomatsauce, vafler og pandekager. Morgenmaden er ikke en kulinarisk oplevelse, men kan sagtens gå an – og du bliver i hvert fald mæt. Hvis du på den anden side er afhængig af groft brød, salami og et par skiver agurk for at starte dagen, vil du sandsynligvis blive skuffet.

Fitness og vaskeri

Hampton Inn & Suites Charlottetown har forskellige faciliteter, du kan bruge. Blandt andet et veludstyret fitnessrum så du kan holde formen vedlige under rejsen. Hotellet har også en indendørs pool. Der er også et vaskeri med selvbetjening. Det sætter jeg virkelig pris på, når jeg er på længere ture.

Kæledyr er velkomne, og hotellet har gratis parkering til alle.

Hilton Honors

Hilton Honours kan være ganske generøse med bonuspoint, når der er kampagner. Du får som udgangspunkt 10 point pr. $ 1, du bruger. Hertil kommer 100% bonus til medlemmer med diamant status. Da Hilton Honors også havde en kampagne med dobbelt point, gav opholdet mig i alt tredobbelt indtjening, så jeg endte med at få 4.398 point.

Priser og booking

Oppholdet blev bestilt på hotellets hjemmeside. Prisen var 230 canadiske dollar per nat inkl. skatter og afgifter (ca. 1 200 kroner).

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Must-have sommergadgets - op til 50% rabat.

Overblik

Pros

+ Gratis morgenmad
+ Splitter nyt hotell
+ Flotte værelser
+ Gode faciliteter

Cons

- Kedelig morgenmad
- Upraktisk beliggenhed, hvis du ikke kommer i bil
- Få fordeler med elitestatus i Hilton Honors

Service

Beliggenhed

Værelset

Faciliteter

Morgenmad

Value for money

Generel Vurdering

Konklusion

Hampton Inn & Suites Charlottetown giver en fin totaloplevelse. Alt er splinternyt, værelserne er fine og har en passende størrelse. Jeg kunne dog ønske en bedre beliggenhed - men hvis du ikke har noget imod at køre indtil byen eller du blot planlægger at blive på hotellet, så er beliggenheden naturligvis ikke noget problem. Vælger du at lade bilen stå, kan du kun komme fra hotellet med taxi. At morgenmaden er inkluderet trækker naturligvis op, selvom måltidet i sig selv ikke kan give mange stjerner. Hvis jeg skulle komme tilbage til Charlottetown, ville jeg nok vælge et andet hotel, der ligger nærmere centrum.

3.3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *