HiFly’s Airbus A380 er nu på sin sidste tur. Tegner et hjerte i luften.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

HiFly’s meget flotte designede Airbus A380 er nu på vej til Toulouse på sin sidste tur. Hvad der præcist sker med flyet er ikke kendt endnu, men at det senere sendes til flykirkegården er nok det sandsynelige.

HiFly’s eneste Airbus A380 fik en meget flot bemaling. Designet hedder “save the coral reefs” og som forsidebilledet viser er det flot og specielt. Et fly man helt sikkert ikke kan undgå at genkende.

Men nu er tiden for det eneste Airbus A380 HiFly havde slut, men den får en fin afsked, da piloterne lige nu er ved at tegne et hjerte ud for Portugals kyst:

På vej til Toulouse

Netop nu er flyet på vej t il Toulouse, hvor dens skæbne er ukendt. Følg flyet her

HiFly Airbus A380 på vej til Toulouse. Kilde: FlightRadar24

Indrettet til fragt

I midten året besluttede HiFly at lave flyet om til en fragtudgave. Der var ikke nogen opgaver der krævede en Airbus A380 med så stor kapacitet til passagerer. Så derfor blev sæderne taget ud af flyet.

HiFly’s Airbus A380 i fragtkonfiguration. Foto: HiFly

Som fragtudgave kunne den have fragt i 3 lag. Dog ikke den tunge fragt, men ting som mundbind og andre personlige beskyttelsesmidler var den egnet til.

Økonomien var svær at få til at hænge sammen og efterspørgselen på disse lette varer er også faldet, samtidig med at mange flyselskaber bruger deres normale passagerfly som fragtfly. Mange af dem er to-motors fly af for eksempel Boeing 777 og disse er mere brændstofeffektive.

Så med corona krisen fik flyet aldrig sin mulighed for at overleve i HiFly’s farver desværre.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *