Hilton ændrer betingelser for statusmatch

Hhonors. Insideflyer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton har i en længere periode tilbudt at matche statusmedlemmer fra andre hotel-programmer, til en tilsvarende status i deres eget program. Det bliver de ved med, men dog på nye betingelser.

Hilton har haft en meget populær statusmatch-kampagne igang i lang tid, men nu skærper de kravene for at forblive status-medlem i programmet i 2 år, og fjerner et status-niveau i kampagnen.

“Match” ændres til “Challenge”

Hilton har hidtil matchet din status i et hotel-loyalitetsprogram, til en tilsvarende status i deres eget program Hilton Hhonors – med en gyldighed frem til 2018. Dette er dog blevet ændret til en såkaldt “challenge”, hvor du får en status (Gold eller Diamond) som gæder i 90 dage. Indenfor disse 90 dage skal du så have 4 ophold på et Hilton-hotel, hvis du vil beholde din Gold-status frem til 2018 – og du skal have 8 ophold på Hilton indenfor de 90 dage, hvis du vil beholde din Diamond-status frem til 2018.

Så du får altså ikke længere statussen foræret, men du kan til gengæld opretholde statussen i Hhonors, med en relativt overkommelig mængde ophold på Hilton-hoteller.

“Silver-niveau” fjernes

Hilton vælger også i “den opdaterede” statusmatch-kampagne, at fjerne muligheden for at matche sin “Silver-status” eller tilsvarende, til deres eget progran “Hhonors”. Dette er selvfølgelig ærgerligt for dem som ønsker at matche til dette niveau, men kommer ikke til at berøre mange, eftersom de fleste alligevel ønsker at matche til “Gold”

Hvordan får jeg et statusmatch?

Følg dette link, og udfyld informationerne som Hilton beder om. Herefter vil du modtage en bekræftende email, og så er du igang!

 

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *