Historien bag min Hilton Diamond challenge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lionell Jansen fra vores søsterside Insideflyer.nl har accpeteret en Hilton Diamond challenge. Hvis han fuldfører udfordringer, får han elite status hos Hilton til starten af 2018 udenom de normale optjeningskrav. Læs hvad udfordringen går ud på og hans tanker bagved.

Fornyeligt har jeg ansøgt om en status match hos Hilton. Jeg ville matche min IHG Platinum status til Hilton Diamond. Men den status forærer de ikke bare væk. Man skal fuldføre en Diamond challenge. Hvad betyder det? Jeg skal bo på et af deres hotels otte gange indenfor 90 dage.

Elite status afhængighed

Der er efterhånden lidt over 3 år siden at jeg kom i kontakt med hele det her loyalty halløjsa. Inden da anede jeg ikke noget om det. Mens årene gik er det blevet til en alvorlig afhængighed. Alt det med at undersøge hvad elite status betyder. Hvordan kan jeg få mest fordel ud af sådan et kort?

Lige nu har jeg en konto hos omkring 10 forskellige hotelkæder. Men mit fokus er hos to af dem. Det er IHG og siden sidste år også Hilton. Hos IHG har jeg igen i år kvalificeret mig for Platinum status. Som de andre år er det lykkedes på point.

Det giver mig en særlig tilfredsstillelse igen at opnå elite status. Tjah, alle har sin hobby, jeg synes bare det er sjovt. Der gælder også for flyselskaber, men det er en anden historie.

Diamond fordele

Hvorfor vil jeg så gerne have Diamond status? Det er simpelthen fordi det giver en hel del fordele. Hvad er fordelene ved denne elite status?

  • 50% bonuspoint
  • premium internet
  • værelsesopgradering
  • loungeadgang
  • mellem 100 og 2000 ekstra point (afhængigt af hotellet)
  • 5. nat gratis ved award booking
  • gratis morgenmad
Fordelene taler for sig selv
Fordelene taler for sig selv

De fleste af disse fordele taler for sig selv. Den mest oplagte er at få en værelsesopgradering (måske enda til en suite), morgenmad og loungeadgang.

Hvorfor har jeg listet premium internet også? Simpelthen fordi jeg som blogger, ikke kun for InsideFlyer, bruger temmelig meget båndbredde. Det er ikke kun det med at skrive artikler, men især upload af billeder og backups som tager meget data.

Hilton Diamond challenge

Som nævnt fik jeg tildelt en Diamond challenge. I mit tilfælde har jeg indtil den 15. marts 2017 til at bo otte gange på et Hilton hotel. Det er såmænd en pæn investering, både i penge men også i tid. Men jeg synes det opvejes af det jeg får til gengæld.

Challenge accepted!
Challenge accepted!

Hvis man regner på det, så løber pengene godt nok op. Forestil dig at bestille et værelse til 80 Euro om dagen. Gør det 8 gange og det giver 640 Euro! OK, normalt skal man bruge 30 overnatninger for at opnå Diamond status. Så taler vi lige pludselig om 2.400 Euro… Det er nok til to fine ferier om året hvis man finder nogle gode tilbud.

Efter et par aftener med at lede og regne, fik jeg puslespillet til at gå op og fik lagt en plan for at fuldføre min udfordring. Hilton Brussels City var på tilbud i en vinterudsalg. Der kunne jeg bestille et værelse for kun 55 Euro per overnatning. Der havde jeg faktisk boet fornyeligt. Fra den første uge i januar 2017 til slutning af februar er jeg næsten hver weekend på et Hilton hotel.

Det bliver en del togture
Det bliver en del togture

Smart eller fuldstændig forrykt?

Svaret på dette spørgsmål er forskelligt fra person til person. Mine kollegaer og familie har for længst erklæret mig for skør. Andre frequent travellers kan godt se ideen i det. Kombinationen af denne challenge og med de løbende tilbud og kampagner kan give mig temmelig mange point og award miles. Dem kan jeg igen bruge til at betale mine fremtidige rejser.

Rigeligt med muligheder til at tjene nogle ekstra point
Rigeligt med muligheder til at tjene nogle ekstra point

Hvis jeg af en eller anden årsag ikke når at fuldføre denne challenge, kan jeg falde tilbage på et lavere status niveau. I Hilton’s tilfælde får jeg Gold status efter 4 til 7 overnatninger. Den er dog kun gyldig indtil marts 2017. Hvis jeg består, får jeg Diamond status til og med marts 2018!

Fortsættes…

Som det ser ud til nu, når jeg Hilton Diamond status til og med marts 2018. Men hvad så? Mens challenge kører overnatter jeg allerede 7 gange i 2017. For at generhverve Diamond elite status i 2017, og dermed også have den status hele 2018, skal jeg nå endu 23 overnatinger.

Kan I se hvor jeg vil hen? Det betyder 23 hotelovernatinger, tilføj dertil at tjene point nok til at kvalificere mig igen hos IHG. Plus en 6 ferier i 2017… Jeg tror 2017 bliver et helt skørt rejseår for undertegnede!

I anden halvdel af marts vender jeg tilbage med en opdatering. Der vil jeg fortælle lidt om hvordan challenge er gået, hvor meget det kom til at løbe op i og hvor mange point og miles jeg har tjent.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Lionell Jansen fra vores søsterside Insideflyer.nl

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *