Hilton: Endnu en kampagne med “billige” point

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Honors har igen en kampagne, hvor du får 100% bonus på dit pointkøb. Selvom det kan lyde fristende at købe billige point, skal du tænke dig godt om. De købte point kan resultere i dyre overnatninger.

Det er en kendt sag, at det ofte er billigere at købe en flybillet eller et hotelophold med penge – frem for at købe point til din bonus-konto og betale med indkøbte point. Selv når selskaberne sælger point med rabat eller bonus, skal du regne efter, om det kan betale sig at købe pointene. Men enkelte gange kan du finde eksempler på, at hotelovernatninger på dyre hoteller er billigere, når du betaler med point. Og så skal du slå til.

Denne kampagne løber indtil 15. juli. Så du har tid nok til at tænke dig om og analysere tilbuddet. Du skal være opmærksom på, at mange hotelkæder lige nu har kampagner, hvor du enten kan få værelserne billigt, optjene ekstra mange point på din overnatning eller som her: Købe point til en såkaldt fordelagtigt pris. Derfor skal du tjekke markedet godt, før du køber point og binder dig til at bo på et Hilton hotel.

100% bonus er ikke et godt tilbud. Det er normalpris

De store hotelkæder er nu begyndt at køre kampagner flere gange om året, hvor man får pointene til udsalgspris. Hilton havde en tilsvarende kampagne i november/december 2019. Og igen i april/maj/juni 2020. Så når vi når frem til afslutningen af denne kampagne, har Hiltons point haft denne pris næsten halvdelet af indeværende år. Eller sagt med andre ord: Det er ikke et specielt godt tilbud. Det er den normale pris. Resten af året koster pointene bare mere.

Men det skal da ikke afholde mig fra at gøre dig opmærksom på den nuværende kampagne. Det er kendt, at en overnatning på nogle af de dyre Hilton hoteller, kan fås ret billigt, hvis du betaler med point. Hvis du planlægger ophold på disse hoteller, bør du slå til og købe point nu.

Denne særlige kampagne kører indtil 15. juli 2020, men jeg er sikker på, at der vil komme en tilsvarende efter kort tid.

Point koster normalt 1 amerikansk cent, så denne kampagne reducerer prisen til 0,5 amerikanske cent.

Giver det mening?

Hilton Honors er gået væk fra faste priser på bonusovernatninger og nu bruger en dynamisk prisfastsættelse. Det kan derfor være vanskeligt få en højere værdi end den, du skal betale i denne kampagne. Vi har begrænsede erfaringer med anvendelsen af point nu, hvor alt genåbner efter COVID-19. Det gør det også svært at give gode råd – men min gæt er, at de fleste hoteller også vil sælge overnatninger til lave priser, når betalingen bliver trukket på dit kreditkort.

Når det er sagt, har der historisk set været gode måde at få god værdi ved anvendelsen af point. Nogle af de bedste måder er:

  • Rigtigt eksklusive hoteller som eksempelvis Conrad Maldiverne
  • Ophold i højsæsonen på hoteller, der stadig har et loft over prisen på bonusophold
  • Bonusophold, hvor den femte nat er gratis (gælder for medlemmer med sølv, guld og diamant status)
  • De helt billige hoteller, der kun koster 5.000, 10.000 eller undertiden 20.000 point pr. nat (der er ikke så mange gode hoteller tilbage med disse priser)

For at være ærlig: Med de mange tilbud, der i øjeblikket er på markedet, er jeg ikke personligt fristet til at købe point nu. Og mon ikke dette tilbud bliver gentaget i senere på året?

Artiklen er oversat og bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af James og bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *