Hilton Frankfurt Airport Hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mange danskere er bekendt med Frankfurt, enten på grund af den store og travle lufthavn, eller måske også fordi selve byen har meget at byde på, herunder wiessbier og bratwurst. Frankfurt som destination til for eksempel det årlige julemarked eller som transfersted er meget populært blandt nordmænd, og er faktisk er at de mest trafikkerede ruter fra Københavns Lufthavn.

Hvis du har brug for at overnatte tæt på lufthavnen har du mange muligheder, og vi har tidligere testet Sheraton Frankfurt Airport Hotel, men denne gang besøger vi Hilton Frankfurt Airport Hotel, som også ligger central placeret, tæt på terminalbygningen.

Fra afgangshallen kan du via gangbroerne komme tørskoet frem til hotellet på under 10 minutter, og siden man kan gå derhen under taget hele vejen går der ikke nogen shuttlebus. Lige ved siden af Hilton Frankfurt Airport Hotel ligger det mere prisbillige Hilton Garden Inn, for dem der syntes at 1.400,- for en overnatning er i overkanten.

Hilton Frankfurt Airport Hotel er kun et par år gammelt, og fremstår derfor som meget moderne og flot. Enkelte vil måske mene at det bliver lidt for sterilt, men her er det smag og behag som afgører hvorvidt man kan lide stilen eller ej. Eftersom man går via gangbroer hele vejen fra lufthavnen og til hotellet, får man aldrig rigtigt at se hvor flot denne bygning er (se hovedbilledet) fra ydersiden. Selve receptionsområdet er luftigt og stort, og rommer udover check-in skrankerne en hotelbar og flere siddegrupper.

Hotellet er bygget på en sådan måde, at alle værelser enten har udsigt ud af bygningen, eller ind og ned mod restaurant og reception. Hotellet var pyntet med farverige lysekroner/dekorationer fra taget, som faktisk var meget stilfuldt og pænt, og langt fra så prangene som det lyder. Lige i nærheden af hotellet ligger der flere spisestedet og butikker af forskellige art. Man har direkte adgang til togstationen hvis man ønsker at rejse mod byens centrum, og man har på den måde gode muligheder for at benytte sig af andre servicetilbud end dem der findes på hotellet.

 

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel
Check-in og værelse
Jeg kom ganske sent til hotellet efter et møde i byen, og check-in var overstået hurtigt og med vanlig tysk effektivitet, helt uden ventetid.

Eftersom jeg havde registreret mit HHonors medlemskort i bestilningen før ankomst, slap jeg for at udfylde den normale mængde personlig information så som adresse, telefonnummer og så videre, da dette allerede lå inde i bookningen. Det eneste jeg skulle gøre var at skrive under, hvorefter jeg fik udleveret nøglekortet. Meget praktisk, og næsten grund nok til at melde sig ind i loyalitetsprogrammer, selv hvis man bor bare nogle få nætter på kædehoteller. Eftersom jeg havde Gold status hos HHonors, fortalte receptionisten af jeg var blevet opgraderet til et bedre værelse på “Executive Floor”, som også inkluderede adgang til loungen (mere om den senere).

Værelset lå på 9. etage, og havde udsigt ud af bygningen, men da det var en grå og regntung aften forblev gardinerne stort set lukkede. Jeg kan godt lide at kigge ud af et hotelværelse, ganske enkelt for at se hvordan det er udenfor, hvis man eventuelt skal udenfor. Selve værelset bestod af en gang, et badeværelse samt et opholds- og soveværelse. Hele værelset fremstod som moderne og uden tegn på slitage, og var af en god størrelse, og da det var støjisoleret var den tætte placering på tog og trafik ikke noget problem. Badeværelset var indbydende med både badekar og seperat bruseniche, noget jeg absolut foretrækker frem for løsningerne med alt-i-et. Amenities på badeværelset var leveret af PeterThomasRoth. Der var dejligt tryk på bruseren (ikke nogen selvfølgelighed på hoteller rundt om i verden) og badet havde godt med plads.

På værelset var der sat to flasker vand og lidt snacks frem som var “complimentary”. En lille detalje som jeg personlig sætter vældig stor pris på.

 

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

 

Værelset havde elkedel samt diverse te- og kaffevarianter, udover den vanlige minibar. Minibaren havde glimrende udvalg, men forblev urørt da jeg havde adgang til loungen hvor mange af de samme varer tilbydes gratis. Her er nok også nogen af grundende til af værelserne ikke havde bedre udvalg af kaffe, eftersom mange nok benytter sig af loungen.

Sengen var stor og indbydende, men den var desværre en af de få ting som skuffede på hotellet. Nu er søvnkvalitet og preferencer hvad angår seng rimeligt individuelt, men jeg har da efterhånden boet på en del hotellet igennem årene og fået et ganske solidt sammenligningsgrundlad, og jeg oplevede at denne seng simpelthen var for hård og ukomfortabel til at jeg fik en god nats søvn. I tillæg var puderne muligvis de værste jeg har haft på et hotel i denne prisklasse, og det virkede næsten som om man faldt igennem puderne uden rigtigt at få nogen støtte.

Jeg forsøgte med flere af puderne som var tilgængelige på værelset, men alle føltes lige dårlige. Det er muligt at man kan bestille andre pudetyper via receptionen, men det fik jeg aldrig taget mig sammen til at undersøge.

 

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

 

Ved siden af sengen, på natbordet, var der placeret et strømudtag til opladning af mobiltelefon eller andet. Dette har jeg sjældent set placeret så praktisk, så her fortjener Hilton ros. Jeg har flere gange fundet mig selv rodende rundt på gulvet efter en stikkontor, eller fundet ud af at jeg måtte koble en lampe fra, for at få batteriet ladet op, så stor ros til Hilton på dette punkt.
Det var WiFi tilgængeligt på værelset som fungerede ganske udemærket. Jeg havde dette inkluderet da jeg var HHonors Gold medlem, men ellers må man betale for det, hvilket jeg syntes er en uskik. Internet i 24 timer koster 19€, hvilket jeg syntes er en hamper pris i 2015.

Executive Lounge
På hotellets 10. etage var der en lounge som var forbeholdt de som bor på “Executive Floors”. Loungen var moderne og pæn, og kunne tilbyde måde arbejdsstationer med computere, samt en enkel beværtning. Her kunne man læse, snakke eller bare slappe af med snacks og forskellige slags drikkevarer.
Der tilbydes ikke specielt eksklusive drikkvevarer, men loungen er alligevel et fint sted at slappe af om eftermiddagen, hvis man ønsker noget dansk vand eller en øl.
Om morgenen tilbydes morgenbuffet med både bacon, røræg, frugt, forskellige slags kaffe og hvad der ellers normalt indgår i en continental breakfast. Adgang til loungen er absolut nogle kroner værd, så hvis man påtænker at bo på et hotel som tilbyder en lounge som denne, bør man undersøge hvad prisdifferencen vil være i forhold til et standard værelse.

 

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

Bonusfeber - Hilton Frankfurt Airport Hotel

 

Faciliteter og services
Hotellet har både konferencefaciliteter og gode muligheder for forretningsrelateret mødevirksomhed i større eller mindre skala. Hotellets lobbybar tilbyder både småretter og et godt udvalg af drikkevarer. Jeg forsøgte selv maden herfra, og fandt det meget velsmagende. Der er i tillæg en restaurant på stueetagen som holder en høj kvlaitet.
Priserne over hele hotellet er holdt i det høje leje, men dog ikke afskrækkende. Hotellet har (naturligvis) træningsfaciliteter, og tilbyder og roomservice og andre tjenester som man forventer at finde på et femstjerners hotel.

Servicen opleves som god på i alle led, med et hyggeligt og hjælpsomt personale under hele opholdet. Personalet var behjælpelige med alt fra restaurantsanbefalinger til kontakt med flyselskabet for billetforespørgsler.

Oprindeligt fra Bonusfeber.no (forfatter: Jørgen)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Moderne og lækkert
- Gode faciliteter og beliggenhed
- God service
- Hurtigt internet

Cons

- Ukomfortabel seng og puder
- Relativt dyrt for en transitnat
- Dyr adgang til internet

Komfort

Faciliteter

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Hilton Frankfurt Airport byder på et lækkert og moderne hotel, med en central placering ca 10 minutters gang fra Terminal 1. Den gode sevice og de fine faciliteter trækker op, mens en dårlig seng og lige stive priser for en enkelt overnatning og WiFi trækker karakteren ned. I prisgrundlaget er der set bort fra værelsesopgraderingen med loungeadgang, da dette ville forsvare prisen i langt højere grad.

3.9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *