Regus Express – et nyt lounge koncept

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Da Regus i går havde kaldt den danske presse ind, var det for at introducere dem til et nyt loungekoncept. Loungekonceptet har indtil nu kun været kendt i England, men nu kommer det også til København.

Regus introducerede i går den danske presse, til et helt nyt loungekoncept, hvor arbejdspladser og lounge atmosfære bliver forenet i Regus Express, som havde sin første åbningsdag i København i går. Regus er i forvejen kendt i Danmark, for sine talrige kontorhoteller, dog har vi aldrig før set dem i lufthavne, her i Danmark.

Effektivt loungekoncept

Loungen som netop er åbnet i Kastrup, bryder med den klassiske loungeide, ved at indrette loungen efter arbejdsro og effektivitet, i stedet for med massere af bløde møbler, og hyggelig musik. Regus vælger nemlig at sætte sit fokus 100% på det som de er gode til; at skabe effektive arbejdsmiljøer, ligesom de gør på deres kontorhoteller.

Peter Møller, som er Country Director for Regus, siger følgende om deres koncept:

”Det er tydeligt, at vores besøgende både efterspørger rolige og funktionelle rammer, men samtidigt med dette oplever vi også, at vores brugere sætter stor pris på at man hos os også har mulighed for, at møde andre forretningsrejsende. Vores nye center er netop udviklet, så man har mulighed for at skabe et netværk og det er et ideelt sted at droppe ind og få det ultimative ud af en arbejdsdag, også arbejdsro. Og med centre i mere end 104 lande har vi opnået et dybt kendskab til rejsendes forretningsfolks behov.”

Fleksible arbejdsløsninger

Loungen byder både på private kontorer, skriveborde i et kontormiljø, samt forskellige arbejdsstationer der tilpasser sig dine behov.

Skriveborde og kontorer kan lejes på time eller dagsbasis. Disse faciliteter henvender sig mest til, hvis du skal være der i længere tid, og har brug for en ordentlig arbejdsstation, samt fred og ro. Alternativt findes der flere slags arbejdsstationer, blandt disse bør vi nævne deres “Workbox” som er en arbejdsstation, med høje afskærmninger omkring, et skrivebord med strømudtag, samt en læselampe. Denne boks er en gratis arbejdsstation, hvor man kan sidde og arbejde i fred og ro. Derudover findes der både bløde møbler, og lange skriveborde, som man kan sidde ved.

IMG_4590

IMG_4585

IMG_4592

De private kontorer kan også lejes på månedsbasis, og loungen fungerer dermed også som et kontorhotel. Fordelen ved loungens placering er, at du kan afholde møder med forretningspartnere i lufthavnen, og rejsetid samt effektivitet er dermed helt optimal for alle parter.

Der er print-, scan- og kopifaciliteter i loungen, og dette kan benyttes for ganske fordelagtige priser. Der er også mulighed for at sende og modtage post og pakker, ligesom professionel sekretærservice kan tilkøbes.

IMG_4589

Placering

Loungen er placeret på “landside” altså før du går igennem sikkerhedskontrollen. Grunden hertil er, at folk der ikke nødvendigvis skal ud og flyve, også skal have muligheden for at komme ind. For eksempel kan du have din virksomheds kontor i loungen, og dermed komme i bil eller med tog, hver dag. Det kan også være at din partner flyver ind fra USA, og gerne vil holde et møde med dig, men selv kommer du i bil, da du bor i området alligevel.

 

Priser

Pr. Time:Privat kontor: fra 375 kr.

Co-work: fra 163 kr.

 Pr. Dag:

Privat kontor: fra 1500 kr.

Co-Work: fra 650 kr.

Regus Express lounge á la carte:

Time: 80 kr.

Dag: 400 kr. 

Loungen er åben imellem 06 og 18 på hverdage.

Lækre faciliteter

Loungen tilbyder ud over et effektivt arbejdsrum; bade faciliteter, så man kan friske sig op inden et møde, eller efter en lang flyvetur. Loungen tilbyder også måltider, så man ikke behøver at bevæge sig ud i lufthavnen for at få sig noget at spise. Der er selvfølgelig også snacks, drikkevarer, samt kaffe og te, og de mest aktuelle aviser, til fri afbenyttelse.

IMG_4587

IMG_4588

Den største hidtil

Denne Regus Express er den største Lufthavns-Regus der hidtil er bygget. Samtidig bliver den den første i Norden, og den 4. i verden.

 

Man kan sige at denne lounge er banebrydende på mange måder. Personligt glæder jeg mig til at arbejde i loungen, frem for de ofte urolige lounges, som man tit oplever i almindelige lounges.

 

Læs mere om Regus Express her!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *