Hilton åbner deres første hotel i Manila

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 15. juni var åbningsdagen for Hilton-kædens første hotel i Filippinerne siden 2011. Hotellet ligger i Manila og hører under luksus-brandet Conrad. Og navnet? Conrad Manila, selvfølgelig.

Hilton har tidligere haft et hotel på Filippinerne, nærmere bestemt på øen Mactan ved Cebu, men det blev solgt til Mövenpick i 2011. Siden det har Hilton været en af få internationale kæder, som ikke har været repræsenteret i landet.

Det spritnye hotel har en flot beliggenhed ved Manila Bay, tæt på Ninoy Aquino International Airport. Desuden er hotellet bygget sammen med indkøbscentret Mall of Asia, som byder på et enormt udvalg af butikker og restauranter samt indendørsstadionet Mall of Asia Arena med plads til 16.000 personer.

Hotellet har 347 værelser, hvor en stor andel er suiter. Værelserne har enten udsigt mod Manila by eller mod Manila Bay. De er udstyret med 42 tommers fladskærms HDTV, internet via både kabel og trådløst, Nespresso kaffemaskine, Bluetooth-styret entertainment technology og hydrotherapy rain showers. Priser er fra 7.500 filippinske peso eller cirka 1.100 danske kroner og opefter. For et Executive skal du lægge omkring 500 kroner mere. Rent prismæssigt er værelserne ret dyre i en by, hvor luksushoteller normalt er forholdsvis billige sammenlignet med andre asiatiske storbyer.

2

4

Hotellet satser på både forretnings-gæster og turister. Skulle du ønske at holde en fest eller konference der, har de 2 store ballrooms og flere mødelokaler tilgængeligt. Der er hele 6 restauranter, og gæster i deres Executive Rooms og Suiter har desuden tilgang til en egen Executive lounge. Der er desuden en udendørs pool, hvor du kan plaske rundt, mens du ser på skibstrafikken i Manila Bay.

Hotellet ejes af SM Hotels and Conventions Corporation, som også ejer Filippinernes største kæde af indkøbscentre, SM Malls, men hotellet vil blive drevet af Hilton Hotels. Hotellet er femstjernet og ligger i den øverste del af luksusklassen i Manila.

5

Hotellet ledes af General Manager, tyske Harald Feurstein. Han har haft diverse lederstillinger på hoteller i Asien siden 1994 og kom senest fra en tilsvarende stilling ved Conrad i Bangkok, og før det fra Hilton i Pattaya.

Dette er ikke det eneste Conrad-hotel, som åbner i år. Af andre nye hoteller i kæden finder vi Conrad Makkah i Saudi-Arabien, Conrad Pune i Indien, Conrad Guangzhou og Conrad Xiamen i Kina, Conrad San Luis Potosi, Conrad Fort Lauderdale og Conrad Chicago i USA. Så det er en stor udvidelse Hilton og deres Conrad brand skal gennem i år.

6Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *