Uber vil give faste priser på alle ture

Uber vil give faste priser på alle ture

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I en pressemeddelelse gav Uber i går den gode nyhed om, at man nu kan få den præcise pris på en tur allerede inden man bestiller sin bil.

Indtil nu har uber altid givet et prisestimat på en tur, hvilket betød at de indenfor en hvis prisramme kunne forudsige prisen på din tur, men ikke på forhånd kunne opgive en præcis pris. Det skal være slut, for som Uber siger, ville det være mærkeligt hvis du ikke kendte den præcise pris på din flyvetur før du ankom, eller ikke kendte prisen på dit hotelophold før du tjekkede ud.

Imagine buying an airline ticket without knowing the full fare until the end of your trip. Or booking a hotel room online and being told that the real price would be 1.3X. Yes, that sounds odd—but it’s what happens with many Uber trips today. -Uddrag fra Ubers pressemeddelelse

Derfor vælger Uber nu at fastsætte prisen på din tur, allerede inden du bestiller din bil. Dermed forbedrer Uber sig i forhold til normale taxaer, hvor taxametret afgør prisen på din tur. Hos Uber bliver det fremover en fast pris, ligegyldigt hvilken rute chaufføren vælger at køre, og ligegyldigt om du havner i en trafikprop.

Uber kører lige nu forsøgsordninger i USA og Indien, og lover at der snart vil være faste priser i hele verden. Dog har de endnu ikke sat dato på hvornår vi i Danmark kan forvente at ændringen træder i kraft.

Dette syntes vi her på InsideFlyer er en klar forbedring, da man bedre kan tage stilling til om man ønsker at køre med Uber til deres pris, eller ønsker at benytte anden form for transport.

Kommentarer

 1. Atle Hagtun siger

  Uber er fortsatt ulovlig pirattaxi, med priser basert på skattesnyteri og underbetaling av sjåfører og innsatsfaktorer. Er det ikke verdt å nevne, synes du?

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej,
   Takker for din kommentar. Vi vil ikke gå ind i det lovgivningsmæssige, da det er landespecifikt. Det er fx. fuld lovligt i USA, og vi skal ikke kloge os på de igangværende sager i Danmark.
   Hilsen
   Henrik Olsen

 2. Morten Ebbensgaard siger

  Hvordan kan i tale om en forbedring. Af noget der åbentlyst ulovligt, i forhold til dansk lovgivning.
  Politiet har vurderet det ulovligt, og 8 juli siger domstolene. Hvis i vil være et seriøst medie, burde det absolut nævnes.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Morten,
   Takker for din kommentar. Som vi tidligere har svaret på, så er det ikke landespecifikt vi kigger på det. Mange bruger Uber på rejsen og i mange lande er det fuldt lovligt, som fx. USA. Vi vil ikke kloge os på igangeværende sager og kigger derfor på Uber som en mulighed for at sikre billigere og klart lettere transport når du er på din rejse.
   Hilsen
   Henrik Olsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *