Hilton Honors efterårskampange: op til tre gange points

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Honors har annonceret sin kampagne for sidste kvartal af 2018. ‘Moments Made Bigger’ promo er gyldig fra den 10. september 2018 til den 3. januar 2019 på mere end 5.000 hoteller verden over. Du kan tjene op til tre gange det normale antal points.

Egentlig er det en forlængelse af den seneste kampagne for Double Points. Hilton Honors-medlemmer tjener dermed 20 bonuspoint for hver 1 USD spenderet under et ophold på et hotel i Hilton familien. På Luxury and Resort ophold går det helt op til Triple Points; så 30 bonuspoint per dollar. Dette er i tillæg til de point, du normalt optjener, og en mulig elite bonus afhængig af din status. Der er ingen begrænsninger for antallet af ekstra point du kan tjene i kampangeperioden, og der er heller ingen krav til minimumslængde af dine ophold.

Spar sammen til luksus ophold hos Hilton

Luksus hoteller omfatter Waldorf Astoria og Conrad hoteller. Resorts kan også være almindelige Hiltons eller Doubletree hoteller. Tjek denne side for den komplette liste af de 245 hoteller, der falder i Luxury og Resort kategorien.

Tilmelding til kampagnen er nødvendig inden dit ophold. Du kan registrere dig her (klik).

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *