SAS lukker to Café Lounger til november

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som vi kunne afslører i går på vores svenske Facebookside, så vil SAS lukke to Café Lounger til november.

SAS har ellers i en periode været ganske aggressive med at rulle disse Café Lounger ud i primært siden starten i 2015, hvor Tromsø og Trondheim blev åbnet. Vi har dog forsat til gode at se dem i Danmark, hvor Billund, Aalborg eller Aarhus godt kunne mangle dette tilbud. Så vi kan forsat håbe på at der bliver plads til netop nogle danske Café Lounger i fremtiden.

I går meldte SAS så ud, at de grundet et lavt antal passagerer som har benyttet Café Loungerne i Aalesund og Luleå, vil lukke dem ned til november. Med denne lukning, så nævner SAS at de løbende tilpasser deres loungeudbud, hvilke må siges at være helt korrekt. De har lukket flere lounger end de har åbnet op og dertil også adgangen til mange 3. parts lounger rundt i Europa. SAS lukkede også sidste år muligheden for at benytte de to City Lounger, som de testede i Stockholm.

Det skal dog siges at SAS har valgt at fokusere på opgraderinger af egne lounger og den nye indenrigslounge i Oslo er bestemt en positiv oplevelse. Lige nu opgraderes loungen i Københavns Lufthavn og den skulle blive en “stor udgave” af netop indensrigsloungen i Oslo med blandt andet kaffebar med barista. Det skulle give en klar forbedring i kvaliteten af kaffen, som mange sikkert vil være glade for.

Café Loungernes tilbud

I Café Loungerne tilbyder SAS primært plads til at arbejde og slappe af før din afgang i et afslappende miljø. Dertil er der et meget begrænset udvalg af drikkevarer og snacks.

SAS Café Lounge Sturup lufthavnen – Udbud af drikkevarer, frugt og snacks. Foto: Henrik Olsen

Der er selvfølgelig SAS WiFi tilstede i loungen.

Forsidebilledet er fra Café Loungen i Malmø lufthavnen Sturup.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *