SAS stopper med deres City Lounge koncept

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Projekt SAS City Lounge er afsluttet. Dette oplyste SAS i går til deres EuroBonus medlemmer. Et lavt besøgstal får skylden.

Den 31. oktober 2017 er det slut med at kunne besøge en af de to City Lounges i Stockholm, som SAS havde lavet et samarbejde med. Grundet lavt besøgstal og et forsat fokus på egne lounges i lufthavnene, så afsluttes samarbejdet med No18, som driver loungene.

Barområdet i No18 City Lounge beliggende i Grand Central hovedbanegården i Stockholm.

Jeg har selv besøgt de to lounger i Stockholm og det har været ganske udemærket. Men det har begge gange været i forbindelse med en rejse, hvor jeg reelt lige så godt kunne have brugt loungen i lufthavnen i Arlanda.

Se video fra loungen her:

Som alternativ til City Lounges, så bruger jeg Regus, som giver mig adgang til lounge og kontorfaciliteter over hele verden. Det er altid på ganske centrale lokationer. Så har du et behov for at få adgang til lounge eller kontorfaciliteter, så kan du overveje Regus.

Læs mere om Regus her

Indgangen til No18. City Lounge.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

  1. SAS lukker to Café Lounger til november - InsideFlyer DK siger

    […] I går meldte SAS så ud, at de grundet et lavt antal passagerer som har benyttet Café Loungerne i Aalesund og Luleå, vil lukke dem ned til november. Med denne lukning, så nævner SAS at de løbende tilpasser deres loungeudbud, hvilke må siges at være helt korrekt. De har lukket flere lounger end de har åbnet op og dertil også adgangen til mange 3. parts lounger rundt i Europa. SAS lukkede også sidste år muligheden for at benytte de to City Lounger, som de testede i Stockhol…. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *